Ulice 20.9.2016 - 3087. díl

Každý řidič se tohoto okamžiku obává, protože nikdy neví, co se z něj může vyklubat. Silniční kontrola prostě nikdy nevěstí nic dobrého, zvláště pokud je ruka zákona až příliš aktivní. Do spárů policistů se dnes dostane i podebraný Rudolf Hložánek, kterého jejich pečlivost namíchne ještě víc. Běžná kontrola tak nabere nečekané obrátky ve chvíli, kdy policisté nabudou dojmu, že je chce Rudolf dokonce i podplatit...

Podivné chování Venduly

Anče to nedá. Hned ráno zavolá Justine kvůli krizi mezi Frantou a Skyler. To, co se dozví, ji ale moc nepotěší. Zdá se, že van Ruyterovi se je chystají všechny hodit přes palubu. To už namíchne i Bedřicha, jenž dospěje k poměrně radikálnímu rozhodnutí.

Bedřich si od problémů neodpočine ani v práci. Tam na něj hned nastoupí nasupený Ondra, ve kterém to od včerejšího večera vře kvůli Jindře. A bohužel se to podepíše i na fungování celé kapely… Jak se Franta postaví ke krizi se Skyler? Co ho pořádně vyděsí? A jak dopadne neplánované setkání Bedřicha, Ondry a Jindry?

Rudolf ve spárech policie

U Simony a Rudolfa stále panuje docela pochmurná nálada. Od ztráty výherního tiketu jako by to ani nebyli oni. Simona jako první řekne dost. Stalo se, teď s tím už nic nenadělají. Užírat se tím podle ní nemá smysl. Rudolf jí dá kupodivu za pravdu. Jenže Tondovy řeči ho opět spolehlivě naštvou… Čím ho Tonda namíchne? A proč bude mít Rudolf opletačky s policií?

Starost o Máru

Márovi je čím dál hůř, a tak se dnes vypraví na kliniku na vyšetření. Monika kvůli němu hned změní své plány, aby ho tam mohla doprovodit. Snaží se mu být oporou, jak jen to jde. Když později uvidí, v jakém je stavu, okamžitě ho pošle do postele a vezme za něj službu v Coolně. O Máru si začne dělat docela velké starosti… Co je s Márou? Co dnes Monika odhalí? A jaké báječné zprávy udělají radost Jáchymovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz