Ulice 21.9.2016 - 3088. díl

Jáchym Vršovický už několik měsíců bojuje se svou exmanželkou o právo vídat se normálně s dcerou Ilonkou. Bývalá žena a její nový partner mu neustále hází klacky pod nohy, takže Jáchym se nakonec obrátil na úřady. Myslel si, že se vše konečně obrátí k lepšímu, ale dnes přijde další nečekaná rána, navíc jen pár hodin před plánovaným setkáním s dcerou. Co se stane? A jaké to bude mít následky?

Setkání Veroniky a Ryby

Jitka ráno s hrůzou zjistí, že u Oldy zaspala. Původně se u něj nechtěla zdržet ani přes noc, teď má co dělat, aby stihla přijít včas do práce. Na chodbě domu se navíc potká s Monikou, které to hned celé dojde.

Nadšená Monika prozradí obrovskou novinku okamžitě i Márovi. Jeho reakce ji však pořádně zaskočí. Monice to nedá a později se vypraví za mámou na výzvědy… Co všechno se Monika dozví? A jaké zprávy srazí Jáchyma opět do kolen?

Oslava u milionářů

Simona a Rudolf se pomalu vzpamatovávají ze šoku z výhry. Ráno začnou přemýšlet, jak s penězi naložit. Oba by rádi přispěli těm, které mají rádi, a také na charitu. Dokud ale peníze nemají v rukou, drží se dost při zemi. Rudolf se pak pro výhru vypraví, aby ji mohli odpoledne náležitě oslavit… Čeho se Simona obává? Jak si začnou Simona a Rudolf výhru užívat? A kdo je nachytá?

Peškovo překvapivé rozhodnutí

Eddie se vrátí od rodičů s dobrou zprávou. Přispějí mu na svatbu s Adrianou dvaceti tisíci. Netuší však, jakou svatbu si Adriana vysnila. A hlavně za kolik. Když se tu sumu dozví, jen naprázdno polkne. Adriana se ale svého svatebního snu jen tak vzdát nehodlá… Kde chce Adriana sehnat peníze na svatbu? Čím jí vyrazí dech děda? A co nepotěší Eddieho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz