Ulice 26.9.2016 - 3091. díl

Jak dlouho může člověk skrývat před ostatními svá tajemství? Někdo to vydrží téměř celý život, jiný naopak čeká na ten správný okamžik k přiznání. Mladinká Vendula Maaříková, nová prodavačka u Nyklových, stále váhá, zda jít s pravdou ven. Je jí jasné, že to, co Nyklovým tají, může ohrozit vztahy v jejich rodině. Dnes se však stane něco, co ji povzbudí k tomu, aby se jim přeci jen svěřila. Co bude tím zásadním momentem a jak její hodina pravdy dopadne?

Přizná Vendula Nyklům pravdu?

Vilma Nyklová si konečně vzpomene, koho jí Vendula připomíná. Hned ráno to zajde říct i Lumírovi a Světlaně, protože to se hned tak nevidí. Vendula je podle ní totiž celá tetička Tonka. Lumíra tím moc neomráčí, neboť si tuhle tetu už téměř nepamatuje.

V pekařství tahá Nyklová ze Zuzany nějaké informace o Vendule, ale ta jí nic neřekne. Nic konkrétního jí o sobě neprozradí ani samotná Vendula. Jednu věc týkající se jejího soukromí se od ní však Nyklová přeci jen dozví… S čím se Vendula svěří Nyklové? A jak dopadne společná večeře Nyklových, na kterou nečekaně pozvou i Vendulu?

Hermanův návrh

Karla je neocenitelná parťačka po všech stránkách. Jirkovi Hermanovi sežene dokonce i číslo na Digi, aby se s ní mohl konečně zkontaktovat. Ten si ho ale odmítne vzít. Karle objasní, že Digi na sebe nechal už před víkendem telefonní číslo, jenže ona se mu dosud neozvala. Takže zřejmě nemá zájem… Proč Digi Jirkovi nezavolala? Čím ho překvapí? A čím on pořádně zaskočí ji?

Starost o Jáchyma

Olda by rád probral s Monikou Lídinu reakci na to, že jsou s Jitkou zase spolu. Doma však zastihne jen přešlého Máru, kterému je čím dál hůř. Zatímco Monika se vrátila z Afriky nabitá energií, Mára si přivezl parazita, se kterým teď zápasí… S čím se Márovi svěří Olda? Jak dopadne Jáchymova mise na Slovensko? Proč si o něj dělají Monika a Mára starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz