Ulice 3.10.2016 - 3096. díl

Musel dospět dříve než ostatní. Zatímco jeho spolužáci vidí problémy v pětce z chemie, Franta Hrubý v udržení své mladé rodiny. O jednom je přesvědčený skálopevně: musí udělat všechno pro to, aby on, Skyler a jejich miminko zůstali spolu. Navzdory věku, navzdory její rodině, navzdory předsudkům okolí. Věří, že ho Skyler stále miluje, a tak vsadí všechno na jednu kartu. Jak Franta se Skyler zabojují o své štěstí a jaké reakce jejich rozhodnutí vyvolá?

Těžká zkouška pro Simonu a Rudolfa

Digi má plnou hlavu starostí kvůli dcerám. Aby toho nebylo málo, Julie má po víkendu ruku v sádře, takže se nyní doma opravdu nenudí. Přestože je Digi v jednom kole, myšlenkám na Jirku se stejně neubrání.

Digi se svěří Jitce, že od jejich páteční hádky se jí Jirka už neozval. Pravda je, že ani Digi nezavolala jemu. Podle Jitky to je na ní, protože dveřmi práskla právě ona. Hrdá Digi však první krok nechává na Jirkovi. Ten ho nakonec doopravdy udělá, neboť i jemu vadí napětí, jež mezi sebou mají… Čím Digi zaskočí Jirku? S čím se mu nakonec svěří? A jaké nečekané komplikace se stanou u ní doma?

Skyler nečekaně u Liškových

Anča s Bedřichem jen zalapají po dechu, když se v předsíni nad ránem objeví Franta i s těhotnou Skyler. Ti dva záhy přiznají, jak se věci mají, čímž jim přidělají jen další starosti. Všem je jasné, že reakce na tenhle jejich kousek na sebe nenechá dlouho čekat. Bedřich si navíc klidu neužije ani v práci, kam za ním a Ondrou dorazí Jindra… Co už Ondra nezvládne? Proč Skyler odjela z Amsterodamu? Jak na tom je? A co na to její rodiče?

Martinovy pokroky

Radka s Josefem se u Maléřových zastaví hned ráno s novou várkou jídla. Veronika se už jemně ohradí, že všechno zvládají, ovšem Radku tím od další pomoci neodradí. Také děda se snaží rodinu podpořit, a tak vyrazí s Filipem na nákup vysněného luku. Veronika se hned ráno opět vypraví do nemocnice za Martinem, jenž se pomalu zotavuje po postřelení a náročné operaci… Jak na tom Martin je? Čím udělá velkou radost Veronice? A s čím se svěří zamilovaná Rozina Viki?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz