Ulice 5.10.2016 - 3098. díl

Liškovi ráno netrpělivě čekají na příjezd rodičů Skyler. Ti však o sobě stále nedávají vědět.

Jean Clauda nafackuje Frantovi

Anča to nakonec nevydrží a zavolá Justine, aby zjistila, na čem jsou. Dost ji překvapí, když se dozví, že van Ruyterovi teprve teď vyrážejí z Amsterodamu. Všem se uleví, zato pro Skyler to není moc dobrá zpráva.

Skyler se setkání s rodiči hodně obává. Je jí jasné, že jim má co vysvětlovat. Na rozdíl od Liškových si nemyslí, že její táta cestou do Prahy vychladne. Spíš naopak. A starost jí dělá i reakce mámy… Naplní se obavy Skyler? Co bude pro Skyler i Liškovy obrovským šokem? Jak dopadne setkání Franty a Jean Clauda?

Rozinina proměna

Veroniku ráno zaskočí proměna dětského pokoje i Rozinina reakce na její otázky. Na dceři ihned pozná, že se něco děje, ale netlačí na ni. Filip náhodou objeví mezi vyhozenými věcmi také náušnice, které Rozina dostala od Richarda. Dost ho to udiví, a tak se na to Roziny zeptá. Tím ji ale jen pořádně namíchne… Svěří se Rozina někomu? Co všechno se Martin dozví od Moniky? Čím Filip překvapí Martinu? A co nepříjemně zaskočí Veroniku?

Hlavně nenápadně...

Rudolf si rychle zvykl na to, že už nemusí počítat každou korunu. Od chvíle, kdy vyzvedl část výhry, si docela dopřává. Samozřejmě při tom myslí také na Simonu. Jenže ta už začíná být z toho utrácení nešťastná. Podle ní je toho v poslední době nějak moc… Co Simona navrhne Rudolfovi? Čím vyrazí dech Markétě? A na čem se s Rudolfem nakonec dohodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz