Ulice 6.10.2016 - 3099. díl

Tak trochu na druhé koleji. Přesně tak si teď připadá Mára po boku Moniky. Zatímco ona tahá z průšvihů Jáchyma, shání peníze pro Afriku, má plnou hlavu moskytiér, školy a účetnictví Coolny, Mára se cítí jak páté kolo u vozu. Na vztah jako by Monice vůbec nezbýval čas. Jak dlouho to ti dva ještě dokáži takhle táhnout? A kolik zbývá, než Márův pohár trpělivosti přeteče?

Pochopí Justine Skyler?

Skyler je stále nešťastná kvůli naštvaným rodičům. Vyčítá si, že mámě hned nedala vědět o svém odchodu z nemocnice a odjezdu do Prahy. Máma totiž vždycky stála za ní, ale teď je to jiné. Poprvé v životě ji nepodpořila…

Franta navrhne Skyler, aby se sešli jen s její mámou a znovu jí všechno vysvětlili. Na rozdíl od Skyler věří, že je Justine nakonec pochopí. Ta se schůzkou souhlasí, což je pro Skyler dobré znamení. Má to však jeden háček. Setkání domluví na dobu, kdy Franta už musí pomáhat s přípravami koncertu Bedřichovy kapely… Pochopí Justine svoji dceru? Čím ji vykolejí Miloš? A jak dopadne dnešní koncert Starýho vercajku ve prospěch Maléřových?

Hložánci slaví

Rudolf by byl rád, kdyby Simona využila peněz z výhry ke splnění nějakého svého snu. Simona ale žádný takový nemá, čímž Rudolfovi trochu vezme vítr z plachet. Navíc ho i dojme svým vyznáním. Zato pro Markétu má Simona odpoledne jednu skvělou zprávu. Takovou, že Markéta jen zalapá po dechu… Jakou novinkou Simona naprosto rozhodí Markétu? Jak zareaguje na informaci o výhře Tonda? A jak Mirka?

Obávaný JUDr. Vodička opět na scéně...

Monika se sejde s JUDr. Vodičkou, jenž se ujal Jáchymovy obhajoby. Moniku okamžitě poinformuje, jak na tom Jáchym je a jaké má vyhlídky. Monika začne Jáchyma ihned hájit a vysvětlovat advokátovi, čím vším si v poslední době prošel. Vodičkův přístup k případu ji později povzbudí i k dalším krokům v Jáchymův prospěch… Co má Monika v plánu? Jak na to zareaguje Mára? A proč u nich bude večer docela velké dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz