Ulice 7.10.2016 - 3100. díl

Peníze, peníze a zase peníze. U Simony a Rudolfa Hložánkových se poslední měsíce řešily neustále. Když nebyly, ale i teď, když jim spadly do klína. Zatímco dříve počítali každou korunu, dnes počítají tisíce, které se kutálí rychleji, než si možná stačí uvědomit. Jak se k rychle nabytému jmění postavit, obzvlášť když se tato informace dostane dál?

Monika bojuje za Jáchyma

Moniku hned po ránu namíchnou články o Jáchymovi. Štve ji, že z něj média nyní dělají monstrum, i když skutečnost je jiná. Podle Máry ale ani oni dva vlastně nevědí, jaký Jáchym doopravdy je. Moniku to však neodradí.

Za uvězněného Jáchyma bojuje, jak se jen dá. K dalšímu kroku ji inspiruje rozhovor se Šárkou, který objeví na internetu. Okamžitě se za ní vypraví s prosbou o pomoc, aby Jáchymova dcera nemusela číst o svém tátovy jen samá negativa. Tím to pro ni ovšem neskončí… Vyjde jí Šárka vstříc? Co všechno Monika pro Jáchyma udělá a s jakým výsledkem? A co zarazí samotnou Moniku?

Tonda s Mirkou větří příležitost

Rudolf by byl rád, kdyby si Simona začala výhru konečně užívat. Opět se jí zeptá, jaký sen by chtěla splnit, jenže Simona ho zase zklame. Na rozdíl od něj po ničem netouží. Naopak ji docela zarazí, když Rudolf zmíní, že by si rád koupil nové klávesy, jež stojí kolem dvou set tisíc. A to ještě netuší, že se na ně chystají kvůli jejich výhře i Mirka s Tondou… Čím ti dva Simonu pořádně namíchnou? Proč se Simona a Rudolf dost drsně pohádají po jejich odchodu? S čím se nešťastná Simona svěří Markétě?

Tereza na druhé koleji

Tereze stále nejde na rozum, proč jí David zatajil, že se schází s Alenou. David jí vysvětlí, že stále nevěděl, na čem je. Proto si to nechával pro sebe. Tereza mu nový vztah přeje, když vidí jak je teď šťastný a znovu zamilovaný. Jenže zaláskovaný David ji kvůli Aleně nechá už vzápětí tak trochu ve štychu… Čím David vypeče Terezu? Jaký důvod k oslavě má Matěj? A čím Tereza potěší Tobiáše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz