Ulice 10.10.2016 - 3101. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Setkání Veroniky a Ryby

Alena se už chová u Davida jako doma. Opět u něj přespí, ráno si dá sprchu, jak je zvyklá. Zatímco Matěj ji bere s nadhledem, Terezu dost nepříjemně zaskočí, protože některé věci prostě bere jinak.

Alena s Davidem se při snídani začtou do Jáchymovy povídky, kterou Tereza zapomene na pohovce. Oběma se líbí, a tak David ve škole hned požádá Tobiáše, aby poslal pokračování i jemu. Toho to dost překvapí… Jak Tobiáš zareaguje? Na čem se domluví Ota s Davidem? A co už bude na Terezu moc?

Mára ztrácí trpělivost

Monika je stále v jednom kole. Hned ráno vyřídí jeden e-mail, pak připraví Márovi snídani, napíše mu vzkaz, ve kterém mu navrhne hezký večer místo zrušeného kvízu v Coolně, a je pryč. Máru vzkaz i snídaně potěší, před Digi si ale později povzdechne, že Monika je v poslední době až moc akční… Čím Monika pořádně namíchne Máru? Proč u nich bude večer velké dusno? A proč si dělá o Moniku starost Digi?

Peškova vyhraná sázka

Vlastimil Pešek a Eddie mají důvod k oslavě. V hospodě se odpoledne pochlubí štamgastům uloveným sumcem Vinckem. Vychutnají si hlavně Lojzu, jenž tím pádem prohraje sázku. A Pešek mu to tentokrát opravdu nedaruje… Jak probíhají přípravy svatby Adriany a Eddiho? A čím Vlastimil Pešek a Eddie pobaví Amálii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz