Ulice 11.10.2016 - 3102. díl

Adriana má plnou hlavu zásnub. Její svatba s Ediem se nazadržitelně blíží, svatební šaty už jsou skoro hotové, místo vybrané, hosté pozvaní... Svatební oznámení ovšem zachytí i Zora a pohár její hořkosti se naplní. Adriana by přece měla vědět, koho si bere, nebo ne? Rozhodne se ji navštívit v Coolně. Co se stane potom, by nikdo nečekal...

Setkání Veroniky a Ryby

Adriana v poslední době září štěstím. Včera rozeslala svatební oznámení, dnes jde s dědou k notáři kvůli domu, který od něj dostane s menším předstihem jako svatební dar. Pak ji čeká zkouška svatebních šatů, které jsou jako z pohádky.

Během zkoušky svatebních šatů se ale nečekaně vrátí domů Eddie, takže v nich Adrianu spatří. Gábina si hned zaprorokuje, že to nosí smůlu. A bohužel nebude daleko od pravdy… Co všechno se Adriana dozví večer od Zory? Jak na to zareaguje? A co to udělá s jejím vztahem s Eddiem?

Návrh pro Tobiáše

Ani dnešní ráno není pro Terezu dvakrát příjemné. Od Davida a Aleny se totiž dozví, že si přečetli Tobiášovu povídku, kterou včera zapomněla v obýváku. Následky na sebe nenechají dlouho čekat. Tobiáš dá ve škole Tereze najevo, že mu to vadí… Jak na to Tereza zareaguje? Co Tereza přizná Matějovi? A jaký nepříjemný rozhovor ji čeká s Davidem?

Dusno kvůli Vendule

Přestože byl Lumír domluvený s mámou na pohlídání Lexíka, Nyklová odjede za zraněnou Růžou a nechá ho ve štychu. Vendula se Lumírovi hned nabídne, že malého pohlídá. Lumírovi se docela uleví, zato Zuzana v tom uvidí drobný háček. Myslí si, že by Vendula měla říct Nyklovým co nejdříve celou pravdu… Čím Vendula rozhodí Světlanu? Proč kvůli ní bude večer u Nyklových docela dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz