Ulice 13.10.2016 - 3104. díl

Digi je zamilovaná až po uši. Od toho osudného dne, kdy tragická událost v hospodě ochromila celou Ulici a kdy Hermanovi přiznala své dvě dcery, se k ní chová chladně. Jako by se jí vyhýbal. Digi je zmatená, neví, co si o jeho změně chování má myslet. I když si od Hermana celou dobu snažila držet odstup, teď touží po jediném: být s ním...

Nyklová propustila Vendulu

Rozhořčená Nyklová hned ráno volá Růže, aby si jí postěžovala na Vendulu. Má ji za podvodnici, které se jedná jen o jejich majetek. Část hovoru náhodou zaslechne Zuzana. Okamžitě jí dojde, jaká bije...

Vendula nedorazila do práce, Nyklová je pořádně rozhozená, to podle Zuzany znamená jedno – Vendula se už svěřila, že je Lumírova dcera. Samotný Lumír zatím nemá o ničem tušení. Hodně se podiví, když matku najde za pultem místo Venduly… Jak Nyklová všem vysvětlí náhlé propuštění Venduly? Jak na to zareagují? A co plánuje dál Vendula?

Rozinin nečekaný výbuch

Veronika ráno konečně přiveze Martina domů z nemocnice. Cesta ho docela zmůže, ale je rád, že může být opět mezi svými. Jardovi a Bedřichovi později přizná, že má stále velké bolesti. Doktoři mu ke všemu ani nechtějí říct, kdy se bude moci vrátit do práce. Jenže právě to ho nyní zajímá nejvíc… Jak Martin zareaguje na peníze vybrané na koncertě? Jak to bude dál s Rozinou a Oskarem? A co hodně zasáhne Filipa?

Starost o zničenou Adrianu

Děda si dělá starost o Adrianu, která je po rozchodu s Eddiem na dně. Donese jí oběd, ale Adriana nemá na jídlo ani pomyšlení. Adriana však není sama, kdo se trápí. Mizerně je také Eddiemu, jenž ze všech sil bojuje o záchranu jejich vztahu… Dá Adriana Eddiemu šanci? Kdo je Adrianě překvapivě velkou oporou? A jak se na krizi mezi Adrianou a Eddiem dívá Matěj, jenž je vlastně na stejné lodi jako Adriana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz