Ulice 14.10.2016 - 3105. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Evžen se stará o Adrianu

Evžen je přesně takovým tátou, jakého zničená Adriana nyní potřebuje. Starostlivě o ni pečuje, na nic se neptá, snaží se, aby byla pokud možno v pohodě. Oba dva ráno zaskočí nečekaná návštěva Vlastimila Peška, jenž má o vnučku také starost.

To, co Vlastimil Pešek u Adriany uvidí, mu moc velkou radost neudělá. Evžen s prázdnou lahví od vína v ruce podle něj nevěstí nic dobrého. Ten raději rychle vyklidí pole, jenže Vlastimil Pešek už ví prostě své… Čím Pešek zaskočí Adrianu i Amálii? Jak dopadne Evženovo nenadálé setkání s Eddiem? A jak Matějova mise za Adrianou?

Mára v kurzu

Patricie má opět zálusk na mámin mobil. Narazí však na nečekanou překážku. Digi si ho totiž zamkla, aby jí ho holky nebraly bez dovolení. Právě ve chvíli, kdy se Páťa pokouší do mobilu dostat, přilítne nová zpráva od Kapitána. To holky okamžitě upoutá… Jak to Digi holkám vysvětlí? Čím ji Jirka moc nepotěší? A čím dnes zaboduje u Věrky Mára?

Filip bojuje o Snypa

O Martina se stará celá rodina. Radka s Josefem mu donesou pizzu, aby měl k obědu něco teplého, i když Martin sám se pustí do vaření. Radka ho ale okamžitě žene od sporáku s doporučením, aby odpočíval. Ovšem právě to nudící se Martin prostě nedokáže… Čím Radka a Josef zaskočí Maléřovy? Co udělá pro Filipa Martina? A jak je to s Rozininým rozhodnutím odletět na delší čas do Ameriky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz