Ulice 17.10.2016 - 3106. díl

Všichni se chystají na Adrianinu svatbu. Markéta se těší na roli družičky, Gábina už nevěstě spíchla svatební šaty, jenže holčičí dýchánek u příležitosti jejich poslední zkoušky přinesl jedno velké překvapení. Adriana bude řešit největší dilema svého života…

Usmíří se Adriana s Eddiem?

Miki zatím nemá nejmenší tušení, co se odehrálo minulý týden mezi Adrianou a Eddiem. Když v Coolně narazí na Eddieho, okamžitě si z něj proto začne utahovat ohledně svatby a svatební noci. Pro Eddieho to je ale poslední kapka.

Miki jen zalapá po dechu, když mu Eddie vlepí pořádnou facku a bez slůvka vysvětlení vystřelí z Coolny. Mikimu ihned dojde, jaká bije. Pro jistotu ještě zavolá Adrianě, jestli je jeho tušení správné… Proč to Miki schytá i od Adriany? Proč se Adriana sesype? A jak dopadne její pokus o usmíření s Eddiem? Bude svatba?

Digi chce mít jasno

Páťa a Julie by byly rády, kdyby jim Mára pomohl spravit rozbitého draka, ale mají smůlu. Digi jim vysvětlí, že strejda má hodně práce. Jitce pak prozradí, že z Máry jednou bude báječný táta. Zároveň se jí svěří, že s Jirkou se již neviděla skoro dva týdny. A pochybuje, že by to bylo jen kvůli jeho pracovní zaneprázdněnosti… Jak to spolu Jirka a Digi mají? Čím Digi šokuje Karla? A co namíchne Tonyho?

Jak je to s výhrou?

Simona je už pořádně nervózní kvůli výhře. Hned ráno zkontroluje účet, ale peníze stále nikde. Zatímco Rudolf to zatím neřeší, Simona se začne obávat, že výhru třeba nikdy neuvidí. O pár hodin později je naštěstí všechno jinak… Proč bude Simona lhát Mirce? Jak to je s výhrou? A co nadchne Rudolfa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz