Ulice 18.10.2016 - 3107. díl

Digi má v hlavě zmatek. S Hermanem se cítí skvěle, ale jak to má on? A co chce vlastně ona sama? Vážný vztah, nebo přátelství s výhodou? Má vůbec cenu budovat nějaký vztah, když se cítí jako utahaná máma od dětí a pro něj je pořád na prvním místě práce? Ví, že by to měla rozseknout, a to co nejdříve. Třeba ještě dnes…

Tony na stopě kapitánovi

Tony se zajde hned ráno usmířit s Digi. Oba dva včerejší hádka mrzí, oba uznají, že přestřelili. Zatímco pro Digi to je vzájemnou omluvou vyřešené, Tony se tématu kapitán nehodlá jen tak vzdát. Půjde na to ale mnohem obezřetněji.

Tony ví, že Digi mu nic neřekne, a tak začne při první příležitosti vyzvídat jinde. Nejprve vyzpovídá Páťu a Julii, pak se zaměří na Máru a Věrku. Samotnou Digi dnes čeká zásadní rozhovor s Jirkou... Jak to s nimi bude dál? Co všechno se dozví Tony? Proč kvůli němu bude trpět Mára?

Nečekaná gratulace

Simonu a Rudolfa pořádně zaskočí rozesmátý Lumír, jenž jim přijde zničehonic gratulovat k velké výhře. Ze srdce jim to přeje, jenže při pohledu na ty dva mu okamžitě dojde, že je něco špatně. A záhy se také dozví co. Svou výhru chtěli držet pod pokličkou. Mají ale smůlu. Uliční informační kanceláři nic neunikne… Kdo to Nyklové prozradil? Kdo všechno už o jejich výhře ví? A čím Rudolf vykolejí Simonu?

Jak se bude jmenovat?

Skyler se vrátí z kontroly u lékaře s dobrými zprávami. Miminko i ona jsou v pořádku, to je nejdůležitější. Jen to vypadá, že se malé narodí o něco dříve, přibližně za tři týdny. Nejvyšší čas začít hledat jméno... Jaké jméno pro syna Skyler a Franta vyberou? A jak to bude s jejich svatbou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz