Ulice 25.10.2016 - 3112. díl

Všechno špatně. Přesně s takovým pocitem se do dnešního dne probudila Monika. Má pocit, že ji nikdo nechápe a nejmíň ten, na kterém jí nejvíc záleží. Mára. Včera se pěkně chytli a Moniku to trápí víc, než si Mára myslí. Její další krok ale všechny včetně Máry překvapí... Co Monika udělá?

Krize Moniky a Máry

Jen co Mára dorazí nad ránem domů, opět se s Monikou drsně pohádají. Přitom Monika má zpočátku snahu se s ním usmířit a všechno mu vysvětlit. Jenže záhy se to zvrtne do vzájemných výčitek. Oba si uvědomují, že jejich vztah je v krizi, ale neví, co s tím.

Monika se později sesype u rodičů, kteří se ji snaží povzbudit. Všem je jasné, v čem tkví ten největší problém. Mára prostě touží po dítěti a rodinném životě, jenže právě na to se Monika zatím necítí… Čím Monika šokuje rodiče? Jak se rozhodne krizi s Márou vyřešit? A co na to samotný Mára?

Překvapivý návrh van Ruyterových

Malý Chris dává v noci všem docela zabrat. V jednom kuse pláče na celé kolo. Skyler, Franta, Anča i Bedřich jsou u jeho postýlky v dětském pokoji dost bezradní. Ani jeden z nich netuší, jak ho utišit, co se mu nelíbí. Skyler jde nakonec volat mámě, která ji trochu uklidní. Zároveň jí slíbí, že se přes den zastaví, aby jí s malým pomohla… Co na Chrise zabere? Čím Miloše nepotěší Bedřich? A co Justine a Jean Claude navrhnou Skyler a Frantovi?

Špatné zprávy pro Martina

Martin se ráno chystá do nemocnice na kontrolu. Veroniku ujistí, že mu je už lépe, takže cestu bez problému zvládne veřejnou dopravou. Starostlivá Veronika by ho tam ale nejraději odvezla sama, aby měla jistotu, že se mu nic nestane. Martin doufá, že mu doktor konečně řekne nějakou konkrétní prognózu, jenže ten ho zklame… Jak na tom Martin je? Čím ho doktor ani trochu nepotěší? Co Rozině prozradí Oskar? A co udělá velkou radost Filipovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz