Ulice 26.10.2016 - 3113. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Další setkání Roziny a Oskara

Dominik se pochlubí Rozině a Viki, že pracoval s Oskarem. Okamžitě s nimi začne rozebírat pro Rozinu hodně citlivé téma – jestli je Oskar gay. Rozina to neustojí a odejde to vydýchat s výmluvou, že si jde pro sešit.

Dominikovi okamžitě dojde, že se Roziny nějak dotkl. Viki mu proto vysvětlí, že Rozina s Oskarem chodila. Pro Dominika je to obrovská novinka, ovšem Viki by spíš zajímalo, proč se ti dva rozešli. Jenže Rozina jí to neprozradí ani tentokrát… Jak dopadne další setkání Roziny a Oskara? A co hodně vykolejí všechny Maléřovy?

Mára na dně

Opilý Mára si v noci znovu přečte Moničin dopis. Je na dně, její odlet s ním pořádně zamával. Ráno se zničený, nevyspalý Mára zastaví na kus řeči za Oldou. Svěří se mu s pocitem, že s Monikou je zřejmě konec. Olda se Moniky zastane, jenže Mára dnes vidí všechno černě… Co a kdo Márovi hodně pomůže? Jak se ke krizi mezi Monikou a Márou postaví Věrka? A jaké nebezpečí začíná vztahu Moniky a Máry hrozit?

Lumírova lež

Lumír ráno moc nevnímá Světlanu, protože si hledá všemožné informace o testech otcovství. K čemu se odhodlal, ale své ženě nepoví. Dokonce jí později i zalže, aby se vyhnul vysvětlování a přiznání, že Vendula je zřejmě jeho dcera... Na čem se Vendula a Lumír domluví? Čím začne Lumír vyhrožovat matce? A co Nyklové poradí Zuzana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz