Ulice 27.10.2016 - 3114. díl

Lumír nemůže vyhnat z hlavy Vendulu. A vlastně ani nechce. Jenomže ho hlodá svědomí. Ví, že by měl říct Světlaně o Vendule pravdu, ale jak? Světlana už začíná tušit, že před ní její muž něco tají a její podezření jen narůstá. Dokáže to Lumír uhrát?

Radka chce prodat dům v Loučce

Veronika se vrátí domů až brzy ráno, nevyspalá a hodně unavená. Noc strávila na policii, pak ještě musela odřídit cestu do Prahy. Dobré zprávy ale přiveze jen pro Filipa. Když už byla v Loučce autem, vzala s sebou rovnou i Snypa a hned ho nechala u Cenkových na zahradě.

Martina však Veronika ani trochu nepotěší. Vylíčí mu, jakou paseku doma v Loučce s tátou našli a co všechno jim zloději ukradli. Protože se s tátou museli zase rychle vrátit do Prahy, čeká je v nejbližší době další cesta do Loučky, aby tam dali všechno do pořádku… Co Veroniku trápí nejvíc? Co se Martin dozví v nemocnici? K čemu se odhodlá Filip? A čím Josefa hodně zaskočí Radka?

Světlana má podezření

Světlana náhodou objeví v kapse Lumírovy bundy jeho ztracenou fotku z vojny. Lumíra tím přivede do takových rozpaků, že jí v první chvíli nedokáže ani pořádně vysvětlit, kde snímek našel. Tím ovšem Lumírovo mlžení a utrpení zdaleka nekončí. V pekařství se do něj kvůli Vendule opět pustí matka… Čím Lumír máti pořádně zaskočí? A co už začne být Světlaně podezřelé?

Dusno kvůli Evženovi

Vlastimil Pešek zajde za Adrianou kvůli jednomu dokumentu, jenž se týká jejich domu. Adriana ale na věci kolem domu teď nemá ani pomyšlení. To její děda chápe, ovšem velké výhrady má vůči Evženovi, jenž se za Adrianou opět zastaví… Co Vlastimila Peška hodně namíchne? Proč zavolá Eddiemu? A co Adrianě navrhne Evžen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz