Ulice 28.10.2016 - 3115. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Adriana se hroutí kvůli Eddiemu

Eddie se zastaví za Vlastimilem Peškem s dokumentem k domu, který včera marně hledal. Adrianin děda toho okamžitě využije, aby mu promluvil do duše a zároveň ho přemluvil k návratu k Adrianě.

Vlastimil Pešek Eddiemu prozradí, jak se teď kolem Adriany motá Evžen. Ani jeden z nich z toho nemá velkou radost. Jenže Eddie už neví, jak se s Adrianou udobřit, protože ta veškerou jeho snahu odmítá. Vtom se u dědy objeví Adriana, kterou nečekané setkání s Eddiem pořádně zaskočí… Jak Adriana a Eddie ustojí shledání? Proč se Adriana pohádá s dědou? A proč skončí kvůli Eddiemu opět v slzách? Co se mezi nimi stane?

Lumír přistižen

Vilma Nyklová má za sebe v obchodě opět poloviční náhradu, drbnu Migašovou, takže se může zase více věnovat Lexíkovi. Její radost jí ale kalí starosti kvůli Vendule. Také Lumír má pořád plnou hlavu Venduly. Světlana si opět všimne, že Lumír je duchem úplně mimo. Pořád však netuší, jaká je pravá příčina jeho rozpoložení. Stále žije v domnění, že je toho teď na Lumíra hodně v práci. Jenže už záhy začne o svém manželovi pochybovat… Co se Světlanou hodně zamává? A co jí k tomu řekne samotný Lumír?

Tony žárlí

Jitka a Simona přesvědčují Digi, aby odjela na prodloužený víkend na finančně velmi výhodné kadeřnické školení. Digi ale stále váhá, protože netuší, jestli se jí podaří zajistit hlídání holek na tak dlouhou dobu. Věrka i Tony jí však okamžitě vyjdou vstříc. Ovšem právě Tony začne co nevidět žárlit… Co Tonyho nepříjemně zaskočí? Proč bude Digi lhát Věrce? A co vymyslí Jirka Herman?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz