Ulice 31.10.2016 - 3116. díl

Adriana prožívá největší dilema svého život. Přes všechno Eddieho miluje, ale dokázala by mu vůbec někdy odpustit to, co jí provedl? Eddieho sžírá nejistota, nepřeje si nic jiného než to, aby si k sobě s Adrianou zase našli cestu. Ví, že to všechno byla velká chyba, kterou už nechce nikdy opakovat. Dá mu Adriana ještě šanci, enbo se jejich vztah definitivně uzavře?

Dá Adriana Eddiemu jeětě šanci?

Adriana je bezradná. Eddie jí hodně chybí, ale stále neví, jestli by mu měla dát druhou šanci. Evžen jí to sice před víkendem doporučil, ovšem kde má jistotu, že Eddie opravdu není jako jeho exmanželka?

Adriana se zajde poradit s Amálií, jenže ta jí jednoznačnou odpověď na její otázku taky nedá. I ona má se záletným partnerem a jeho sliby špatné zkušenosti, podobně jako Evžen. Ovšem také ona Adrianu ujistí, že v jejím a Eddieho případě to může dopadnout úplně jinak. Samotný Eddie by měl ve věcech už rád jasno… Dostane Eddie od Adriany ještě jednu šanci? Čím Vlastimila Peška překvapí Evžen? A proč si budou Eddie a Evžen navzájem vyhrožovat?

Světlanino podezření roste

Světlana je ráno přešlá, s Lumírem téměř nekomunikuje. Zareaguje až na jeho zprávu, že s malým půjde zase do parku. Nedá jí to, aby si do něj kvůli tomu nerýpla, ovšem Lumír její narážku nepochopí. V práci se skleslá Světlana svěří Denise se svými pochybnostmi. Přestože sama ví, že podezírat Lumíra z nevěry je nesmysl, stále jí to šrotuje v hlavě… Proč Světlanina nedůvěra ještě více vzroste? Čím ji Lumír vykolejí?

Večer slaměných vdovců

Věrka je opět ve svém živlu. Stará se hned o tři domácnosti najednou, kde se bez ní prostě neobejdou. Páťu a Julii ráno vypraví do školy, pak zajde s krabičkami plnými čerstvě navařeného jídla za synem, aby náhodou nestrádal. Jenže Mára by byl raději, kdyby ho matka nechala na pokoji. Ovšem právě to nemá Věrka v úmyslu… Čím Věrka zaúkoluje Máru? Jak na tom jsou dva slamění vdovci Mára a Tony? Jak a s kým stráví dnešní večer?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz