Ulice 4.11.2016 - 3120. díl

Simona zjišťuje, že být milionářkou není taková výhra, jak si představovala. Sleduje Rudolfa, jak si je užívá plnými doušky a nešetří ani na sobě ani na kamarádech, kteří se najednou připomínají častěji, než bylo zvykem. Lituje, že to své rychlé nabyté štěstí rozkřikli do světě. A do toho Rudolf přichází s novými a novými nápady, jak s penězi naložit. A to ji děsí...

Anča má plné zuby Jindry! Co jí na ní vadí?

Jindra večer Anču svým vyznáním tak rozhodila, že ta v noci nemůže usnout. Čeká na Bedřicha a Frantu, až dorazí z koncertu. Když se v noci, konečně objeví, Anča je hned upozorňuje, že u nich Jindra spí.

Frantu i Bedřicha Jindřina přítomnost trochu zaskočí, ale nijak zvlášť to neřeší. Zato Anča to řeší až příliš. Ráno je o poznání zdrženlivější, než byla včera. Nakonec jí to nedá a svěří se Zuzaně se svými pochybnostmi. A pak začne jednat… Co všechno a od koho se Anča dozví o Jindře a Bedřichovi? A čím Anču ani trochu nepotěší Franta?

Výhra v ohrožení

Simona a Rudolf přemýšlejí, jak naložit s penězi, které vyhráli. Jejich představy se ale dost liší. Zatímco Rudolf by peníze rád investoval a rozmnožil, Simona spíš upřednostňuje mít své jisté pěkně uložené v bance. Ani trochu se jí nelíbí Rudolfovy plány, jež jsou podle ní hodně riskantní. Přitom ani jeden z nich netuší, že na jejich výhru má zálusk ještě někdo další… Co si Rudolf vymyslí? Kdo a jak se chce dostat k jejich penězům? A proč bude hodně dusno v hospodě?

Alenina druhá tvář

Miki a Matěj pracují od nevidím do nevidím na svém projektu, který se jim konečně začíná trochu rýsovat. Matěj by chtěl mít stránky hotové co nejdřív, ovšem Miki má zatím i jiné kšeftíky, aby se nějak uživil. Matěje proto hodně nepříjemně zaskočí informací, že o víkendu si dají pauzu, protože pracuje na něčem jiném… Jaké nečekané oběti Matěj přinese? Jakou sprchu dostane Alena? A čím se Alena dotkne Terezy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz