Ulice 7.11.2016 - 3121. díl - Alenina druhá tvář

David Kučera, kolega a spolubydlící Terezy Jordánové, je znovu šťastně zamilovaný. Jeho nová partnerka Alena je podle něj prostě dokonalá - krásná, chytrá, příjemná, plná pochopení. Jenže co když je to všechno trochu jinak? Tereza by mu přála, aby mu to konečně vyšlo. Ale bude to právě ona, kdo odhalí Aleninu druhou tvář. A bude z toho pořádně zaskočená, přestože jí její intuice už dříve varovala, že tady něco nehraje. Čím se Alena prozradí? A co to udělá se vzájemnými vztahy?

Schůzka Rudolfa, Simony a Květy

Rudolfa zaujala Květina nabídka, zato Simona v ní vidí jen další švindl. Od rána je kvůli tomu u nich doma dost dusno, protože Simona se s Květou ani nechce sejít. Rudolf by si naopak rád vyslechl, jak si Květa jejich strategické partnerství představuje.

Simona a Rudolf se pořád nedokážou dohodnout, jak s vyhranými penězi naložit. Jde jim ale vlastně o to samé – zabezpečit se na stáří. Ovšem každý si to zabezpečení představuje trochu jinak… Jak dopadne večeře s Květou? Opravdu je Simona vůči ní zaujatá, jak si myslí Rudolf, nebo ji jen neklame její intuice?

Alenina pravá tvář

Matěj a Miki se do svého projektu pořádně obuli. U počítače strávili celý víkend i noc, takže ráno už vypadají jako dva zombíci. Ale nevzdávají to, i když ostatní z nich mají již docela srandu. Zatímco ráno je v bytě Terezy, Matěje a Davida pohoda, odpoledne atmosféra dost zhoustne kvůli Aleně... Čím se Tereza Aleny nechtěně dotkne? Jaká je Alenina pravá tvář? A co Tereze navrhne Tobiáš?

Věrčiny intriky

Tony si z Máry utahuje kvůli Olince, ale Mára ho ujistí, že s ní nic nemá. Monice je věrný, přestože Olinka mu dává všemožně najevo, že o něj má stále zájem. Také na dnešní večer Olinka vymyslí společný program, který osamělý Mára docela přivítá. Už brzy se však všechno změní… Jaké novinky se Mára dozví? A co má za lubem Věrka, která opět začíná intrikařit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz