Ulice 9.11.2016 - 3123. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Mára má těžké rozhodování

Večer Monika šokovala Máru zprávou, že v Tanzanii adoptovala jedenáctiletou holčičku. Hned ráno se mu postará o další velké překvapení. To tak trochu souvisí i s její adopcí na dálku. Monika navrhne Márovi, aby s ní odletěl na tři měsíce do Tanzanie.

Monika má všechno promyšlené. Na Márovi jí záleží, nechce o něj přijít. Ráda by s ním zase všechno prožívala jako dřív. Snaží se vztah zachránit a velkou šanci vidí právě v tom, že by začali znovu, v Africe. Zaskočený Mára se v první chvíli nezmůže na slovo… Jak se Mára na možnost odletu do Tanzanie dívá? Co mu doporučí Tony? Co si o tom myslí Olinka? A proč se do Moniky pustí Věrka?

Ťafka pro Lumíra

Vilma Nyklová má pocit, že se jí v poslední době vůbec nic nedaří. V divadle se opět řeší přeobsazování rolí, se Světlanou se včera neudobřila, s Lumírem se jen hádají. Také dnes se ti dva chytnou kvůli Vendule. Lumírovi už dojde s matkou trpělivost a pustí se do ní tak, že ta zůstane jen koukat. Vendulu však řeší i Světlana… Jak Světlana vnímá Vendulu? Co se dotkne Nyklové? A co hodně zasáhne Lumíra?

Nový začátek

Eddie a Adriana jsou zase jako dvě hrdličky, Eddie se opravdu snaží, aby Adrianu přesvědčil, že ona je pro něj ta pravá a jediná. Matěj jen kouká, jaká proměna se mezi nimi udála. To, co na první pohled vypadá jako idylka, má ale svá úskalí… Co vyvolá mezi Adrianou a Eddiem napětí? Jak na tom ti dva doopravdy jsou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz