Ulice 14.11.2016 - 3126. díl - Alena se předvádí před Matějem a Mikym

Jak zapadnout mezi přátele nového partnera? Alena Koukalová, která sbalila Davida Kučeru, se o to snaží, seč může. Jenže Davidova kamarádka Tereza z ní má pocit, že se chce spíš zalíbit a zabodovat. To, co ostatní považují za vstřícné gesto, Tereza prostě vnímá trochu jinak díky zkušenostem, které už s Alenou má. Ostatně Terezin brácha Matěj a jeho kámoš Miki již brzy poznají na vlastní kůži, že Alena je přeci jen trochu jiná než ostatní z jejich partičky...

Miki a Matěj točí video

Miki a Matěj si v pátek představovali, že přes víkend video na podporu svého projektu s přehledem vyrobí. Jenže ještě v pondělí ráno společně dolaďují scénář, aby scénka byla opravdu vtipná a přitáhla lidi.

Natáčení videa musí Miki a Matěj odložit až na pondělí, ale s tímto termínem nečekaně narazí u Terezy. Ta jim totiž oznámí, že odpoledne již něco má a nejde to zrušit. A přesně to je příležitost pro Alenu, která jí hbitě využije, aby nasbírala další body u Davidových přátel… Jak natáčení videa dopadne? Kvůli komu Tereza kluky odmítne? A co má v plánu Ota?

Veroničin plán

Lékař ani dnes Martina moc nepotěší. Zatím mu nedovede říct termín, kdy bude moci rukou normálně hýbat, a tudíž se i vrátit naplno do práce. Pro Martina je to o to horší, že kvůli Filipovu lyžáku se zadlužili u Radky. A právě tomu se chtěl Martin vyhnout. Jedno řešení, jak dluh hned splatit, se mu stále nabízí. Jenže Martin pořád váhá, zda ho přijmout… Dá Martin konečně na Jardovu radu? Jak to bude s domem v Loučce? Co napadne Veroniku? A čím zaskočí Dominik Rozinu?

Věrčiny intriky

Věrka už zase začíná intrikařit. Proto ji dost nepříjemně zaskočí, když v Coolně narazí na Tonyho. Předpokládala totiž, že službu má její syn. Jenže plány jí nečekaně zhatí i Digi, se kterou se měla v baru na chvíli sejít. A to začne vrtat hlavou Tonymu. Podle něj se s Digi něco děje… Co má Věrka v plánu? Proč jí to nevyjde ani odpoledne? A čím Digi potěší Tonyho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz