Ulice 17.11.2016 - 3129. díl - Oslava u Nyklů

U Nyklových se slaví, a to ve velkém. Dnes je osmé výročí otevření pekařství, zítra má narozeniny Lumír Nykl. Jeho matka Vilma je opět ve svém živlu a jen září štěstí. Jenže obě oslavy se ji nečekaně vymknou z rukou a nakonec pro ni budou mít hodně hořkou příchuť. Proč? Vilmě Nyklové znovu zkříží cestu Vendula Maříková. Lumírův hřích z mládí, se kterým stále nechce mít nic společného...

Jindřina oslava

Anča stále zvažuje, zda přijmout pozvání a jít na Jindřinu narozeninovou oslavu. Podle Růži to je jasné. Měla by dát všem najevo, že s Bedřichem k sobě patří. A tohle je ta nejlepší příležitost, jak na to upozornit také Jindru.

Růža ale nepřijde za Ančou jen tak. Má pro ni nabídku, která Anču pořádně zaskočí. Růža však nebude sama. S překvapivým návrhem se dnes objeví také Ema… Co vymyslí Růža? Čím Anču hodně potěší Ema? Jak dopadne oslava Jindřiných narozenin?

Sláva v pekařství

V pekařství se od rána slaví osmé výročí otevření. Vilma Nyklová je na to pyšná a slávu si náležitě užívá. Pro Lumíra je ale mnohem důležitější jeho dcera. Vilma Nyklová tak musí spolknout hodně hořkou pilulku, když od něj dostane košem právě kvůli Vendule. A nejen to. Lumír udělá něco, co matku ani trochu nepotěší… K čemu se Lumír rozhodne? A co všechno matce zatají?

Rudolfovo překvapivé řešení

Simoně a Rudolfovi zatím pohádková výhra příliš štěstí nepřinesla. Simona si posteskne před Jitkou, že se s Rudou kvůli ní stále jen hádají. Každý z nich má prostě jiné představy, jak s penězi naložit. Navíc se jim do toho čím dál víc montuje i Tonda Hložánek, který by si s jejich výhrou hravě poradil. Jak? Čím Tonda namíchne Simonu? A co Simoně nakonec navrhne Rudolf?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz