Ulice 18.11.2016 - 3130. díl - Výbuch na plošině Rudolfova syna

Může být něco horšího než strach o dítě a naprostá bezmoc? Stačí jedna zpráva v rádiu, aby bylo rázem všechno jinak a aby vám osud připomněl, co je v životě opravdu důležité. Pro Rudolfa Hložánka to bude pořádný šok, když zaslechne informaci, že na jedné plošině u Norska došlo k výbuchu. Vše totiž nasvědčuje tomou, že je to plošina, na které pracuje jeho syn... Co se stalo? Proč je mobil Rudolfova syna nedostupný? Jak se dozvědět něco víc, když vás dělí stovky kilometrů?

Oslava Lumírových narozenin

Nyklovi z oslav nevyjdou. Včera měli osmé výročí otevření pekařství, dnes Lumír slaví narozeniny. A právě s tím souviselo i jeho včerejší pozvání Venduly na večeři. Má to ale malý háček. Světlaně Lumír poví, že Vendulu pozval, až dnes ráno. Matce to později raději preventivně zamlčí.

Lumír spoléhá na to, že mu máti nezkazí jeho vlastní narozeninovou oslavu v jeho bytě. Světlana si tím ale tak jistá není. Zná mámušku, ví, že občas je to s ní hodně těžké, zvláště když se zasekne jako v případě Venduly… Jak Lumírova oslava dopadne? Co vykolejí Vendulu? A co už nerozdýchá samotný Lumír?

Těžká zkouška pro Rudolfa

Rudolf přichystá Simoně pořádné překvapení hned dopoledne. Cestou z nákupu si totiž splní svůj velký sen, aniž by ji na to předem připravil. Simona tak jen zalapá po dechu, když se jí Rudolf pochlubí, jak naložil s částí ze své výhry. A nejen to. Rudolf vymyslí i způsob, jak mít oddělené finance pod vzájemnou kontrolou. Pro Simonu to je další rána, protože si manželství představuje přeci jen trochu jinak… Co jejich vztah opravdu prověří? Jaká ťafka jim srovná priority? A na čem se nakonec dohodnu?

Dobrá zpráva pro Maléřovy

Josef má pro Maléřovy výbornou zprávu. O pronájem jejich domu v Loučce projevili zájem vzdálení příbuzní jejich sousedky. Jen je třeba co nejrychleji jednat. V první řadě se musí dohodnout na podmínkách, za jakých dům pronajmou. A pak ho dát i do pořádku… Jaké nečekané komplikace budou muset Maléřovi vyřešit? Čím zaskočí Filipa? A co se moc nezdá Radce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz