Ulice 24.11.2016 - 3134. díl - Alena stěhuje

Téměř každá zamilovanost s sebou přináší i růžové brýle, kvůli kterým člověk dlouho nevidí stinné stránky svého nového parntera. Zato okolí páru je dost citlivě vnímá. Tereza Jordánová se snaží vycházet s novou přítelkyní Davida Kučery, svého kamaráda, kolegy a spolubydlícího v jednom, jak jen to jde. Moc se jí to ale nedaří, protože vidí, jak Alena Davidem i ostatními šikovně manipuluje. Samotná Alena se už dnes postará o nevídaná škatulata v jejich bytě, byť jí do toho vlastně nic není. Co na to řeknou ostatní? K jakým změnám u Terezy, jejího bráchy Matěje a Davida kvůli Aleně dojde?

Alena se s tím nepáře! Čím všechny zaskočí?

Alena opravdu neotálí. Využije první příležitosti, aby nakousla téma, které ji momentálně hodně zajímá. Co má za lubem? Alena se jen tak nevzdává, to Tereze předvedla už několikrát. Když si něco vezme do hlavy, nedá si pokoj, dokud toho nedosáhne. Občas musí chvíli přemýšlet, aby ty druhé nasměrovala tam, kam potřebuje, ovšem výsledek obvykle stojí za to – pro ni rozhodně. Také tentokrát si evidentně nějakou dobu lámala hlavu, jak to narafičit, aby ostatní přiměla ke změnám, ze kterých právě ona něco vytěží. K jakým změnám? A co na to Tereza, Matěj, David a Gábina? Tohle nikdo nečeká! Čím Alena nasadí všem brouka do hlavy?

Alena nezmínila pořádky u Terezy, Matěje a Davida doma jen tak. Hned následujícího dne se začne znovu živě zajímat, jak to u nich chodí a jak je to s placením podnájmu. Jen co toto téma nakousne, Tereza a Gábina rázem vystřízliví.

Alena dá právě Tereze a Gábině pořádnou lekci z manipulace ostatními. Má již všechno promyšlené, ví velmi dobře, čeho a proč chce dosáhnout. Její argumenty znějí naprosto logicky, nikdo vlastně nemůže nic namítat. Přesto její slova hodně zaskočí i samotného Davida, který vůbec nečeká, že by něco takového Alena začala řešit… Co Alena všem navrhne? Jaké reakce se dočká? A čím Tobiáše překvapí Tereza?

Moničina rozlučka

Monika po včerejšku doufá, že za ní Mára do Afriky přeci jen přiletí. Ten má ale úplně jiné starosti. Přestože na sobě nedá nic moc znát, docela ho rozhodí telefonát s tátou. Dojde mu, že se s ním něco děje a že jeho odchod do penze rozhodně nebude jen tak. Dokonce ani Věrka netuší, jak to s Lubošem doopravdy je… Co Máru rozhodí? Podaří se Věrce rozeštvat Máru a Moniku? A před čím bude Moniku varovat Olda? Na co by si podle něj měla dát pozor?

Ančiny plány - Velké překvapení pro Emu! Co se dozví?

Ema se nyní snaží být s Ančou častěji než dřív, a tak se jako jedna z prvních dozví něco, co jí vyrazí dech. S čím se jí Anča svěří? Anča je opět ve svém živlu. Doma to zase žije, má u sebe Emu, se kterou vybírají věci pro malého Christianka. Už v pátek za ním vyrážejí do Amsterodamu celá rodina, což je pro Anču malý svátek. Přestože je teď všechno zalité sluncem, Anča nezapomíná ani na své další plány. Jak na ně zareaguje Ema?

Anča již pomalu stříhá metr do odjezdu do Amsterodamu. Už se nemůže dočkat, až zase uvidí malého Christianka. A rozhodně nepřijede s prázdnou. Kromě dárků ale řeší ještě pro ni hodně důležitou věc – osvojení dalšího dítěte. Dokonce už začne podnikat konkrétní kroky, aby se jí co nejdříve její velké přání splnilo… Co Anča udělá? Co si o jejích plánech myslí Ema, Franta a Bedřich? A jaká pohroma čeká Starej vercajk?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz