Ulice 25.11.2016 - 3135. díl - Odjede Mára s Monikou?

Mára a Monika Farská se milují, přesto je jejich vztah v troskách. Zpočátku spolu byli šťastní, nyní je to ale jiné. Jejich životní priority se změnily, najednou nedokážou prožívat s tím druhým to, čím nyní žije. Zatímco Máru láká obyčejný, rodinný život, Monika se našla v pomáhání těm, kteří to potřebují. Na tom by asi nebylo nic nepřekonatelného, kdyby se její pomoc netýkala lidí v Tanzanii a kdyby Mára neměl už delší dobu pocit, že je u ní na vedlejší koleji. Monika by byla ráda, kdyby do Afriky odletěli s Márou společně, jenže jemu takový život zatím nic neříká... Jak se nakonec rozhodne? A jak do jejich vztahu zasáhnout Márovy rodiče?

Setkání Veroniky a Ryby

Tobiáš nevynechá jediný den, aby si s Terezou nepromluvil mezi čtyřma očima. Dnes k tomu má dvojnásobný důvod, i když se stále tváří, jako by se nic nedělo. Když však vejde do kabinetu, pohled na kytici na Terezině stole ho viditelně potěší.

Tobiáš má pro Terezu dobrou zprávu. Kromě ní však za ní přijde i s jednou, pro něj hodně důležitou, otázkou, která právě s touto zprávou souvisí. Jaké odpovědi se Tobiáš dočká? Na jakou otázku by ráda znala odpověď Tereza? Co jí bude vrtat hlavou? A jak se osvědčí Alenou navržená škatulata v domácnosti Terezy, Matěje a Davida?

Jak si Alena a David užívají svou novou postel?

Alena ráno jen září štěstím. Aby taky ne, když se jí podařilo získat pro sebe a Davida ten nejlepší pokoj v bytě. Tím to pro ni ale zdaleka nekončí. Co má v plánu dál?

Tereza jen koukala, jak Alena hbitě zařídila škatulata v jejich bytě. Než se kdo nadál, Matěj se stěhoval do Davidova pokoje a David s Alenou zase do Matějovy ložnice. Matěj za to byl dokonce i rád, protože aspoň ušetří na nájmu. A Alena s Davidem? Ti jsou v sedmém nebi. Však si taky Alena své vítězství náležitě vychutná…

Rána pro Moniku! Rozchod s Márou těsně před odletem?

Takhle si Monika poslední noc doma před odletem do Afriky a loučení s Márou rozhodně nepředstavovala. Místo opory ji čeká těsně před odjezdem na letiště pořádně ledová sprcha. Chce se s ní Mára rozejít? Mára by se loučení s Monikou tentokrát rád vyhnul. Monika za ním ale ráno dorazí do Coolny, aby zjistila, co se děje. Už dlouho se totiž nestalo, aby v noci nepřišel domů a navíc jí ani nedal vědět, co s ním je. Jenže to, co se od něj dozví, ji hodně raní. Mára jí totiž na rovinu poví, jak vnímá jejich vztah…

Monika se v noci Máry nedočká. Dokonce se mu ani nedovolá, což jí začne dělat velké starosti. Brzy ráno si sbalí zbytek věcí a pak zkusí zatelefonovat Tonymu, jestli o Márovi náhodou něco neví. Hodně se jí uleví, když dostane kladnou odpověď. Jenže o něco později jí do smíchu rozhodně nebude. Mára jí totiž nalije čistého vína... Proč Mára nedorazí v noci domů? Čím Moniku hodně rozhodí? A kdo bude Márovi největší oporou?

Novinky pro Bedřicha

Franta a Bedřich žijí hledáním bubeníka. Franta Bedřichovi pomůže projít inzeráty na internetu, jenže toho pravého v nich nenajdou. Anču momentálně zajímají jiné věci. Kromě blížícího se odjezdu do Amsterodamu řeší hlavně osvojení dalšího dítěte… Co se Anča dozví od kurátora Adamce? Čím zaskočí Bedřicha? A co pobaví Emu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz