Ulice 28.11.2016 - 3136. díl - Mastný útočí na Světlanu

S novým šéfem přijdou vždy nové pořádky, které se ostatním nemusí líbit. Zvláště pokud jim je nová starostka, kterou štve jakákoliv levárna a korupce. Jenže právě to se na radnici rozbujelo za minulého vedení. A šedá eminence úřadu se opět stala místostarostou. Jasně že se nevzdá svých kšeftíků. K tomu já ještě jednu hlavní starost - podkopat co nejrychleji starostce Světlaně Nyklové židli. A právě dnes se politikovi s velmi ohebnou páteří Radkovi Mastnému naskyne příležitost, jak Světlaně zasadit jeden ze svých pověstných úderů do zad...

Odproej obecních nebytových prostor

Šedá eminence radnice Radek Mastný stále nemůže skousnout, že ho ve volbách porazila Světlana. Teď se mu naskytne ideální příležitost, jak jí na radnici trochu zatopit. Schválně nehodlá podpořit návrh, který je pro ni hodně důležitý.

Světlana se snaží napravovat škody, jež na radnici napáchalo minulé vedení. Aby alespoň trochu dorovnala rozpočet, chce odprodat nebytové prostory, které městská část dlouhodobě pronajímá. Mastný jí však začne házet klacky pod nohy… Čím Mastný namíchne Světlanu nejvíc? Jak na to zareaguje Květa? A co Lumírovi navrhne Vendula?

Další rána pro Anču

Anča je sice šťastná, že byla v Amsterodamu a opět mohla vidět malého Christianka, jenže do práce přijde trochu přešlá. Před Zuzanou a Veronikou to svede na únavu po cestě, ale Růže později přizná, že jí občasná návštěva malého nestačí. Těšila se, že se o něj bude starat každý den, avšak o tom si nyní může nechat jenom zdát… Čím Anču zaskočí Franta? Jak Bedřich zareaguje na Ančiny plány osvojit si další dítě? A jak je na tom kapela s hledáním nového bubeníka?

Olinka zachraňuje Máru

Převálcovaný Mára vysedává v Coolně na baru a od rána hraje hry na počítači, je jakoby jej přejela sněhová fréza. Nečekaně se mu ozve Monika, která je ráda, že ho zastihla. Hned se ptá, jak se má, ale Mára jí pravdu neřekne. Tu se dozví až Olinka, které zavolá Tony SOS. Sám si už totiž s Márou neví rady… Jak na tom Mára a Monika jsou? Co všechno udělá Olinka pro Máru tentokrát? A co zničený Mára přizná mámě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz