Ulice 29.11.2016 - 3137. díl - Rozinina zkouška

Rozina Maléřová, která by ráda odletěla na pár měsíců na zkušenou do New Yorku, dělá všechno pro to, aby si svůj sen splnila. Díky novým zakázkám v modelingu a reklamě si dává dohromady peníze na letenky i na začátky pobytu, ale stále nemá vyhráno. Ještě ji čeká hodně těžká zkouška, na základě které se rozhodne, jestli opravdu dostane zelenou... Je Rozina na tuto zkoušku připravena? A jaká další zkouška čeká jejího tátu Martina Maléře, jenž se jen velmi pomalu zotavuje po postřelení?

Návrat starých časů? Olinka opět v Márově posteli

Monice to Mára otevřeně nepřiznal, mámě to ale řekl jasně: „S Monikou nám to nevyšlo.“ Je mezi nimi opravdu konec? Mára byl Monice po celou dobu věrný. Už brzy se to ale změní. Znamená to návrat starých časů?

Než Mára sbalil Moniku, měl pár kamarádek, se kterými čas od času skončil v posteli. Z obou stran to bylo nezávazné, prostě jim to takhle vyhovovalo. Jednou z těchto kamarádek byla i Olinka, která později Márovi hodně pomohla, když sháněl práci. A pomáhá mu doteď. Mára se jí stále líbí, pořád na něj má zálusk. Vystřídá Moniku po jeho boku, nebo se jen Mára vrací do svých starých kolejí? Olinka opět v Márově manželské posteli! Jaké budou mít ti dva ráno?

Mára stráví noc s Olinkou! Je to jen úlet, nebo začátek nového vztahu?

Olinka si Márovo pozvání vysvětlí naprosto jednoznačně – staré časy, kdy spolu s Márou občas skončili v posteli, se vrací. Ráno je ale přeci jen trochu jiné než kdysi. Pro Olinku se nyní vyvíjí všechno mnohem lépe.

Mára je rád, že nemusí být doma sám. Olinčina přítomnost mu je navíc hodně příjemná. Ranní pohoda jim ale dlouho nevydrží, protože Máru přepadne nečekaná návštěva. A to, co uvidí, se jí nebude ani trochu líbit… Jaké budou následky této návštěvy? Co hodně zaskočí Jitku? A proč se Věrka opije?

Hádka s Matoušem

Maléřovi jsou stále v jenom kole. Děda vyklízí dům v Loučce a připravuje ho na pronájem, Veronika bere jednu zakázku ze studia za druhou, aby utáhli rodinný rozpočet, Rozina se učí na zkoušku z angličtiny, která se už blíží. Viki ji ale začne přemlouvat, aby si na jeden večer vyčistila hlavu a vyrazila s ní na mejdan agentur… Přemluví ji? Proč se Martin chytne s Matoušem? A proč si bude utahovat z Filipa?

Další ledová sprcha od Nyklové

Vendula se opět zastaví za Lumírem, tentokrát i s přírůstkem do jeho edice Zlých koláčů. Lumíra Vendulina vánoční specialita nadchne. Než se ti dva ale stačí na něčem domluvit, odvolají Lumíra na radnici. Vendula mu slíbí, že u něj počká, aby převzala od jeho matky Alexe. Jenže Nyklová o tom nebude chtít ani slyšet… Jak dopadne nové setkání Nyklové a Venduly? A čím Lumír zaskočí Světlanu? Co se s ním děje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz