Ulice 1.12.2016 - 3139. díl - Digi, Jirka a Mára

Digi Stránská, máma dvojčat Patricie a Julie, je vděčná za každou chvilku, kterou si urve pro sebe a svého nového partnera Jirku Hermana. Když jí Věrka Marečková, tak trochu adoptivní babička jejich dcer, navrhne, že holky vezme do divadla a pak k sobě na noc, Digi si okamžitě domluví rande. Jenže Věrka s ní má jiné plány. Rozhodla se totiž, že jí dá dohromady s někým, kdo je podle ní pro ni ideální partner. A udělá všechno pro to,a by ti dva strávili společný večer. Dojde i na rande ve třech? A jaká bude odveta?

Setkání Veroniky a Ryby

Martin ráno upozorní Veroniku, že se v práci zdrží o něco déle, protože by rád pomohl Jardovi s papírováním. Důvod je ale jiný. Jardovi později přizná, že ode dneška dělá Santa Clause. Jarda si z něj hned začne utahovat, ale Martinovi do smíchu moc není.

Odpoledne si Martin zkouší doma svůj kostým, ale s pohledem do zrcadla moc spokojený není. Navíc ho nečekaně přepadnou děti, jež touhle dobou obvykle nebývají doma. Filipovi i Rozině se tak Martin v kostýmu Santy postará o pořádný šok… Jak rodina vezme Martinovu novou práci? Co Martinovi navrhne Šárka? A jak dopadne Rozině její zkouška z angličtiny?

Past na Máru a Digi! Co na ně Věrka políčí?

Věrka neponechá nic náhodě. Hned ráno se zastaví za Digi, aby se s ní domluvila, že si holky vezme na noc k sobě. Digi to zaskočí, ale návrh jí vlastně přijde vhod. Okamžitě zavolá Jirkovi, aby si s ním domluvila rande. Ovšem Věrka má jiné plány. Oznámí Digi, že jí Mára večer doveze sáňky, které pro ni má od své dobré známé… Čím Věrka pobaví Digi a namíchne Máru? Jak se jejich večer nakonec vyvine?

Věrka se zase jednou předvede jako mistrný stratég, který je rozhodnut dosáhnout svého za každou cenu. Dokonce poruší i své zásady, jen aby její past sklapla. Co vymyslí? Ani kocovina Věrku nezastavila. Jen co se zrodil plán, jak Kryštofovi konečně otevřít oči, Věrka se okamžitě pustila do jeho realizace. Ovšem to nejlepší přijde teprve ve čtvrtek, když už Věrka bude zase v plné formě. Od rána začne intrikařit, aby vše klapalo podle jejích představ. Nic neponechá náhodě, účel světí prostředky. Syn a Dagmar se prostě musí dát dohromady za každou cenu. Jak toho chce Věrka docílit?

Pozvání do Afriky

Jitka poděkuje Simoně jménem Moniky za peníze, jež jí věnovala na její projekt. Monika by se ráda Simoně a Rudolfovi nějak odvděčila, a tak je pozve, aby za ní přiletěli do Tanzanie. Simonu ta myšlenka nadchne, protože podívat se do Afriky je odjakživa jejím snem… Co na to řekne Rudolf? Co Simonu trochu vykolejí? A co těm dvěma začne hrozit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz