Ulice 2.12.2016 - 3140. díl - Pepan se vrací

Mít za exmanžela Pepana Pavlicu si občas vyžaduje hodně pevné nervy, zvláště když se milý exmanželík po dlouhé době rozhodne, že vás poctí svou návštěvou. Simona a její současný partner Rudolf Hložánek si o Pepanovi nedělejí iluze. Vědí moc dobře, proč si na ně vzpomněl. Určitě se mu už doneslo, že vyhráli v loterii, a tak je chce pumpnout o nějakou tu tisícovku. Jenže co když je to tentokrát trochu jinak?

Pepan o berlích! Co se mu stalo?

Simoně a Rudolfovi je naprosto jasné, proč je Pepan poctí svou návštěvou. Určitě se už doslechl o výhře, takže z nich bude chtít vymámit nějaké peníze, jak je jeho dobrým zvykem. Ti dva se ovšem dohodnou, že z nich Pepan nedostane ani korunu.

Jen co Pepan k Simoně a Rudolfovi dorazí, oba jsou okamžitě ve střehu. Pepan se totiž dobelhá o berlích a ihned si začne stěžovat, jaký je chudák. Zároveň se hladově vrhne na chlebíčky, které pro něj Simona koupila. S plnou pusou se pak pustí do vyprávění hororových historek ze svého života… Co už Simona a Rudolf nevydýchají? Proč je Pepan vlastně vyhledá? A na čem se Simona a Rudolf překvapivě dohodnou?

Pepan předčí všechna Simonina a Rudolfova očekávání, jen co se objeví ve dveřích. Ani v těch nejdivočejších snech by je nenapadlo, že se Pepan dobelhá o berlích. Co s ním je? Pepanovy historky by se daly tesat do kamene, jaké to jsou perly. Nezklame ani tentokrát, když po delší době poctí Simonu a Rudolfa svou návštěvou. Těm dvěma je celkem jasné, co za ní vězí. Určitě z nich chce vymámit nějaké peníze. Jakmile se Pepan objeví, jejich podezření ještě více vzroste. Pepan se totiž dobelhá o berlích. Proč? Je to jen trik, jak je obměkčit?

Lekce pro Věrku i Tonyho

Digi a Jirka si užijí společné ráno, ale den už tak idylický nebude. Hlavně Digi čeká hodně náročný pátek, i když to zpočátku tak vůbec nevypadá. Ovšem ve chvíli, kdy ji Mára začne přesvědčovat, aby co nejdříve řekla o svém novém vztahu Tonymu, se vše zvrtne. Mára totiž Digi prozradí, že Tony si na ni stále myslí. Čím dříve se od ní dozví, že má opravdu smůlu, tím to pro něj bude podle Máry lepší… Co všechno nakonec Digi Tonymu prozradí? Jak to Tony přijme? A jakou lekci dostane intrikánka Věrka?

Z toho by Věrka mohla mít i smrt! Jen co vejde k Digi, zalapá po dechu a nevěřícně zůstane zírat. Aby taky ne, když Dagmar a svého syna nachytá v hodně choulostivé situaci. V jaké? Mára by ve čtvrtek svou matku nejraději rozčtvrtil. Svými pletichami a snahou dát ho dohromady s Digi se mu postarala o hodně nepříjemné chvilky. Navíc se zdá, že si nedá pokoj, dokud nedosáhne svého. Anebo dokud nedostane pořádnou lekci, aby jí konečně došlo, že se lidem nemá míchat do života a manipulovat jimi, jak se jí zachce. A právě k jedné takové se u Digi schyluje. Co se stane?

Adrianina žárlivost

Eddie ráno poreferuje Adrianě, co všechno ho dnes čeká a s kým se sejde. Té to ale není moc příjemné, protože tohle nikdy nedělali. Je jí jasné, že Eddie se takhle snaží předejít jejím dalším žárlivým výstupům. O to je to pro ni však těžší. Nechce ho kontrolovat, současně ale přizná, že mu už nedokáže věřit… Proč u nich opět zhoustne atmosféra? Co Eddie Adrianě navrhne? A jaká bude její reakce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz