Ulice 5.12.2016 - 3141. díl - Adrina to přehání

Co s člověkem dokáže udělat žárlivost? Kam až může zoufalec zajít, jen aby se přesvědčil, že mu partner opravdu nelže? Adriana se hodně snaží dát vztahu s Eddiem druhou šanci. Jenže po provalení jeho paralelního vztahu se Zorou ji stále nahlodávají pochybnosti, jestli ji náhodou opět nepodvádí. Ví, že je to šílené, přesto si nemůže pomoct. Je to peklo, ze kterého není úniku. Peklo, které jí donutí dělat věci, k nimž by se před rokem nikdy nesnížila. Co Adriana vyvede? A jak se to podepíše na jejím vztahu s Eddiem?

Setkání Radky a Márovy matky

Mára vezme narychlo službu v Coolně za nezvěstného Tonyho, jenž o víkendu zmizel. Díky tomu se ale po dlouhé době opět setká s Radkou, která do Coolny náhodou zavítá. Krásná rusovláska má obrovskou radost, že Máru zase vidí, protože do Coolny zašla vlastně kvůli němu.

Radka hned vyzvídá, co je u Máry nového a jak to má teď s Monikou. Mára jí přizná jen to nejnutnější, ale i to Radku docela potěší. Do rozhovoru jim však vpadne Márova matka, jež by se ráda se synem usmířila. Jako omluvu mu donese vypracované otázky do kvízu, čímž mu docela vyrazí dech… Proč budou Radka a Márova matka zachraňovat Máru? Jak si ty dvě sednou?

Omluva Pepanovi

Simoně nejde Pepan z hlavy. Když se dozví, že je sháněl celý víkend, nedá jí to a přeci jen zavolá Blaženě. To, co se dozví, ji pořádně zaskočí. Velké překvapení čeká také na Rudolfa, jemuž díky štamgastům dojde, že Pepan v pátek o jejich výhře neměl ani tušení. Rudolf Pepanovi hned zavolá a pozve ho na návštěvu, aby se mu se Simonou omluvili… Čím Pepana vykolejí? A proč Pepan nakonec ostrouhá?

Adrianina nedůvěra

Amálie pozve Adrianu s Eddiem na večeři, ale Adriana to dnes odmítne, protože neví, kdy se Eddie vrátí domů. Amálii a dědovi vysvětlí, že s klientem objížděl celý víkend nemovitosti na Šumavě. Eddie se odpoledne objeví s výbornými zprávami. O něco později ale Adriana dostane takovou ťafku, že udělá něco, co vždy sama odsuzovala… Co se stane? A co Adriana provede?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz