Ulice 7.12.2016 - 3143. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Setkání Veroniky a Ryby

Márův táta jen kouká, jak to má syn zařízené. Radka, která se zdržela až do rána, se mu evidentně líbí. U Máry je mu bez manželky dobře, jenže tahle pohoda nepotrvá dlouho. Právě Věrka už na ně netrpělivě čeká v Coolně.

Cestou do Coolny se Mára a jeho táta náhodou potkají s Digi, jež se okamžitě zeptá na Tonyho. Mára jí nabídne, že jí holky odvezou do školy, aby neměla takovou honičku. Kdyby tohle Věrka věděla, určitě si mne spokojeně ruce, jak se jí všechno začíná dařit… Co se Věrce nebude ani trochu líbit? Co Márův táta vyvede? Čím Luboš své syna hodně překvapí?

Marmeládové nadělení

Tereza začíná litovat chvíle, kdy Matějovi a Mikimu slíbila pomoc s marmeládami. Až odpoledne totiž naplno zjistí, do čeho ji ti dva uvrtali. Vyjde najevo, že musí udělat hned tři druhy marmelád v dost velkém množství. Navíc jí nasadí obrovského brouka do hlavy Tobiáš, se kterým se něco děje… Proč bude Tereza řešit Tobiáše? Kdo Tereze nečekaně pomůže? A co namíchne Alenu?

Anča řeší další osvojení

Anča se upnula na myšlenku, že si s Bedřichem vezmou do péče další dítě. Bedřichovi naplno dochází, že to Anča myslí vážně a s osvojením nemíní otálet. Dnes už mají absolvovat informativní pohovor na sociálce, ze kterého Bedřich moc velkou radost nemá… Jak Bedřich Ančinu snahu vnímá? S čím se svěří Frantovi a Jardovi? A co hodně povzbudí Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz