Ulice 14.12.2016 - 3148. díl - Digi hledá Tonyho

Tony Benda je už několik dní nezvěstný. Nikomu se neozývá, nebere telefon, nereaguje na zprávy. Naposledy něco takového udělal před tři čtvrtě rokem, když byl křivě obviněn z pedofilie a zneužívání dcer exmanželky Digi Stránské. Ovšem ani tehdy nebyl pryč tak dlouho. Proto si o něj dělá Digi čím dál větší starost. Navíc se užírá výčitkami svědomí, neboť si Tonyho zmizení klade za vinu. Právě proto udělá vše, co je v jejich silách, aby se dozvěděla, co s Tonym je. Jenže tenhle skutek se jí nehezky vymstí...

Jasné signály pro Terezu! K čemu se zamilovaný Tobiáš odhodlá?

Alena hraje bez mrknutí oka i nadále svou hru. Davida stále nechává v domnění, že o Vánocích vyrážejí do Dolomitů. Tereza jen žasne, jak Alena lže Davidovi do očí. Ona by na něco takového žaludek neměla.

Tereza se musí hodně ovládat, aby Davidovi neřekla pravdu. Ten navíc řeší, jaký dárek by měl Aleně dát, aby se vyrovnal jejím Dolomitům. Uvědomuje si, že se Alena kvůli němu pořádně plácla přes kapsu. A právě Terezu požádá o pomoc s výběrem dárku pro Alenu… Vyjde pravda konečně najevo? Čím Terezu překvapí Tobiáš? A čím Alena nepříjemně zaskočí Davida?

Dobré zprávy pro Frantu

Bedřich má ráno co dělat, aby Frantu vytáhl z postele. Ten doma dohání spánkový deficit, jenž pokaždé nasbírá v Amsterodamu kvůli malému, se kterým si v noci užívají se Skyler své. Přesto by neměnil. Naopak. Když je v Praze, rodina mu hodně chybí. To se ale už brzy změní. Jeho třídní pro něj má totiž dobré zprávy… Jaké změny Frantu čekají? Čím zaskočí Anču a Bedřicha? A co Anča prozradí Růže?

Herman pátrá po Tonym

Digi včera požádala Jirku Hermana o pomoc s pátráním po Tonym, ale teď si není jistá, jestli udělala dobře, a to nejen vzhledem k Tonyho minulosti. Mára i Jitka jí ale její rozhodnutí schválí. Čím dříve se dozví, co je s Tonym, tím lépe pro všechny – alespoň budou konečně vědět, na čem jsou… Co všechno Jirka vypátrá? A jaké následky to bude mít?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz