Ulice 19.12.2016 - 3151. díl - Ingrid se vrací

Ingrid Ševčenko se před čtyřmi lety rozhodla pro nový začátek, aby se postarala o syny své tragicky zemřelé sestry i o mámu. Odstěhovala se mimo Prahu, její salon od té doby vede Jitka Farská. Teď se Ingrid po dlouhé době zase ukáže. A nebude to náhodou. Do Ulice si s sebou přinese jen pár dní před vánočními svátky i těžké rozhodování a jedno tajemství...

Ingrid již nechce kadeřnictví

Simona už má pořádnou cestovní horečku, ovšem setkání s bývalou šéfkou si ujít nenechá. Ingrid zavítá do Ulice po dost dlouhé době. I po letech života v Málkově to pro ni ale je, jako by se vracela domů. Jitku i Simonu moc ráda uvidí, protože s nimi prožila velkou část svého života…

Ingrid se neobjeví jen tak náhodu. Chce se podívat po dárcích po stromeček pro synovce, které od sestřiny tragické smrti vychovává. Také má v plánu potkat se se známými a hlavně zajít za Světlanou, jež s ní potřebuje mluvit. Prostory, ve kterých má Ingrid svůj salon, totiž patří mezi ty, které město už brzy odprodá… Co bude se salonem dál? Co Simonu hodně vyděsí? A k čemu se nakonec rozhodne?

Santa Martin naděluje

Rozpočet Maléřových je stále hodně napjatý. Martin věří, že se už v lednu vrátí do dílny a znovu začne pořádně vydělávat. Teď udělá radost alespoň Filipovi, kterému slíbí peníze na kino, aby mohl pozvat i Martinu. Jenže těsně před kinem se stane něco, co Filipovi nebude moc po chuti… Co chtěl Filip před Martinou utajit? Čím překvapí Rozina? A jak na tom je Martin zdravotně?

Badminton s Terezou a Matějem

Adriana a Eddie dali na radu psychologa. Pustili se do společného sportování, aby upevnili svůj vztah. Dokonce je to i dost chytne, přestože se to neobchází bez následků. Po víkendovém bruslení jsou samá modřina, ale společně strávené chvíle si po dlouhé době zase naplno užívají. Dnes je čeká badminton s Terezou a Matějem, na který se už oba těší… Podaří se jim zažehnat krizi ve vztahu? Jak dopadne jejich dnešní sportování? A s čím se Adriana svěří Evženovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz