Ulice 20.12.2016 - 3152. díl - Radčino tajemství

Energická a pragmatická Radka Kolářová zasahuje do záležitostí rodiny Maléřových víc, než by se jim občas líbilo. Manželkou Veroničina otce Josefa je teprve čtyři měsíce, ale ten si už bez ní svůj život nedovede představit. Jenže je spousta věcí, které o ní stále neví. Jedno z jejich tajemství dost šokuje Veroničina muže Martina Maléře, jenž by u ní něco takového nečekal ani ve snu. Nahlédl snad do Radčiny třinácté komnaty, nebo je to všechno jinak, než jak se zdá?

Nabídka Vodičky Martinovi

Veronika se těší, že Vánoce stráví s celou svou rodinou. Radka jí ale nečekaně zkříží plány. Táta hned ráno zavolá Veronice, že s Radkou odlétají již koncem týdne na Kanáry. Veronika se s ním proto domluví, že si udělají Štědrý den už zítra…

Martin však nemá na svátky zatím ani pomyšlení. Dnes zajde poprvé na akupunkturu k Šárčině známé. A záhy začne litovat, že se k tomu nechal přemluvit. Jenže tím tenhle náročný den zdaleka nekončí. Za Martinem se zastaví Jáchymův advokát s překvapivou nabídkou… Co JUDr. Vodička Martinovi navrhne? A čím Martina šokuje Radka?

Odlet do Norska

Rudolf se od rána marně snaží přesvědčit Simonu, aby změnila své rozhodnutí a do Norska s ním dnes navečer přeci jen odletěla. Simona si však stojí za svým. Ona zůstává doma. Aby unikla dalším debatám na toto téma, prchne do kadeřnictví. Zatímco Simona už Vánoce v Norsku odpískala, Rudolf se myšlenky, že spolu odletí na svátky za Ivanem, stále nechce vzdát. Na pomoc si přivolá Jiřího, který jediný by mohl ještě Simonino rozhodnutí zvrátit… Podaří se Jiřímu malý zázrak? Přesvědčí Simonu, aby do Norska přeci jen s Rudolfem odletěla? A prozradí Ingrid Jitce a Simoně, co jim v novém roce hrozí?

Olince dochází trpělivost

Monika má pro Máru velkou novinku. Ona je z ní nadšená, ovšem Márovi radost neudělá. Spíš mu nasadí brouka do hlavy. Dokonce ani Olince se nepovede rozehnat jeho chmury. A to už je co říct. Ovšem ani Olinka není splachovací. Márovi dá dokonce malé ultimatum… Čím Mára namíchne Olinku? S čím se svěří Oldovi? Jak to má teď s Monikou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz