Ulice 22.12.2016 - 3154. díl - Věrka a Luboš Marečkovi

Co všechno se může stát jen dva dny před Vánocemi? U někoho už panuje vánoční nálada, někdo na na ni nemá ani pomyšlení. Letošní svátky si asi moc neužije Tony Benda, kterému se sečtou všechny jeho hříchy. Zato Věrka Marečková dostane nečekaný dárek, který ji povzbudí k další z jejich pověstných přepadovek. A také tentokrát si s sebou přiveze posilu - svého muže Luboše. Dopadne vše podle jejích představ?

Monika nachytá Moniku s Olinkou

Mára má pro Olinku obrovskou novinu. Jen co se uvidí, hned jí prozradí, že se rozešel s Monikou a že noc strávil sám v Coolně. Olince tím udělá obrovskou radost. V tu chvíli by mu slíbila a udělala pro něj první poslední. Zničenému Márovi stačí jediné – aby si s ním Olinka dala pořádnou snídani.

Olince a Márovi není společná snídaně přána. Hody jim nečekaně přeruší svým příchodem Monika. Pohled na ty dva, jak spolu snídají, jí po včerejšku moc nepřidá. Okamžitě si domyslí, co za kopačkami od Máry vězí. Jenže Mára ji vyvede z omylu. Ujistí ji, že Olinka s krachem jejich vztahu nemá nic společného… Co bude pro Moniku další ranou pod pás? K čemu se Mára rozhodne? A o jaké překvapení se Márovi postará jeho matka?

Bedřich bubeníkem?

Jakmile Ondra a Matouš dorazí do práce, hned se zaradují. Konečně mají nového bubeníka! To, co uslyší ze zkušebny, je naprosto nadchne. Udivený Bedřich jim vzápětí prozradí, že před chvílí hrál na bubny on sám, že to prostě jen tak zkouší. Kluci z kapely ho však začnou ihned přesvědčovat, aby začal hrát na bicí místo odcházejícího Vidlase… Přemluví ho? Co na jejich návrh poví Jindra? A co hodně potěší Anču?

Pozvánka ke štědrovečernímu stolu

Lumír se už nemůže dočkat Štědrého dne. Těší se, jak si ho užije nejen se synem, pro kterého má již hromadu dárků, ale také s Vendulou a matkou. Světlana s pozváním obou souhlasí, neboť i ona věří, že by se mezi nimi mohly konečně prolomit ledy. Nyklovou však Vendulino pozvání na rodinnou večeři nepříjemně zaskočí… Jak na pozvání zareaguje samotná Vendula? Proč jí Světlana promluví do duše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz