Ulice 2.1.2017 - 3156. díl - Podaří se Monice zachránit vztah s Márou?

Ale jak zachránit vztah, který se řítí do záhuby? Jak odvrátit to, co se zdá neodvrátitelné? Mára už neví, jak s Monikou žít. Jeho priority jsou úplně jiné než ty její. Nedokáže s ní sdílet její život a už ani nechce. Rozhodl se žít si svůj vlastní. Jenže Monika ho miluje a udělá všechno pro to, aby jejich vztah zachránila, aby ho získala zpět... Podaří se?

Monika a Mára řeší rozchod

Od Márova rozchodu s Monikou uběhly už téměř dva týdny, ale ani jeden z nich se s ním dosud nevyrovnal. Mára raději přespává v dětském pokoji pro hosty, aby ho nedrásaly vzpomínky. Monika má co dělat, aby ustála vše, co se na ni valí.

Rodiče jsou Monice obrovskou oporou, ale i tak je Monika na sesypání. Mára jí hodně chybí, navíc neví, co v novém roce řešit dřív, zda školu, Coolnu, další projekty nebo rozchod, se kterým se pořád nedokáže smířit. O Máru se proto pokusí ještě zabojovat… S jakým výsledkem? Mají ti dva ještě šanci??

Návrat Simony a Rudolfa

Simona a Rudolf se vrátí z Norska plní nevšedních zážitků, o které se chtějí hned po svém příjezdu se všemi podělit. A nejen o ně. Dovezli i místní speciality, jimiž okamžitě pohostí své návštěvy. A budou jen koukat, co to s nimi udělá… Kdo a na čem si pochutná? S kým lahůdky z Norska naopak zamávají? A jakou novinkou se pochlubí Tonda Hložánek?

Bedřichova tréma

Koncert Starýho vercajku se blíží, Bedřich má nervy na pochodu. Poprvé by se měl představit jako nový bubeník kapely, jenže se na to vůbec necítí. Na zkoušce udělá pár kiksů, které ho jen utvrdí v tom, aby koncert odbubnoval někdo jiný. Ale kdo? Co si o tom myslí zbytek kapely? A čím Bedřicha nepotěší Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz