Ulice 4.1.2017 - 3158. díl - Uletěl Bedřich s Jindrou?

Karbanátky se speciálním kořením s Bedřichem Liškou včera hodně zamávaly. Zbytek jeho kapely jen kouka, jak se umí odvázat. Ale ty následk! Bedřich se ráno probudí s šílenou kocovinou a ještě větším oknem. Horko těžko bude skládat dohromady střípky událostí, jež se včera staly. Tato mozaika ho navíc přivede k překvapivému zjištění... Co všechno se dělo v noci, když osaměl s manažerkou kapely Jindrou? Při čem ho nachytal další člen kapely Matouš?

Jindra s Bedřichem v posteli

Jindra s Bedřichem skončí v noci v posteli, což neunikne Matoušovi, jenž je přijde vyzvednout. Ráno Jindra o Bedřicha láskyplně pečuje. Ten si její servis nadmíru pochvaluje, protože má kocovinu jako hrom. A k tomu ještě větší okno.

Jindra se mu nenápadně snaží připomenout, co se večer a hlavně v noci dělo, ovšem Bedřich z paměti nic nevydoluje. Jindru to dost zasáhne, neboť tahle noc pro ni nebyla jen tak nějaká. Toho, že je přešlá, si okamžitě všimne Matouš, který by rád věděl, co se vlastně stalo… Co všechno se v noci přihodilo? Čím Bedřich hodně raní Jindru? A co přizná doma?

Alena znovu vystrkuje drápky

Davida chytlo lyžování. Z pobytu v Dolomitech je nadšený, takže by rád vyrazil co nejdříve zase na sjezdovku. Má to ale malý háček. Musí si napřed sehnat vybavení, které je dost drahé. Matěje okamžitě napadne, jak tenhle oříšek vyřešit. Jenže Alenu jeho návrh moc nenadchne… Co Matěje napadne? Jak na to zareaguje David? A čím Matěje namíchne Alena?

Jak zachránit salon?

Ingrid se znovu zastaví v kadeřnictví, aby s Jitkou a Simonou probrala nepříjemnou situaci. Simona jí opět vyčte, že jim o prodeji prostor, ve kterých je salon, neřekla hned, jak se to dozvěděla. Alespoň to mohly začít řešit mnohem dřív… Co jim Ingrid přizná? Co chce Simona dělat? Co jí doporučí Tonda? A proč se Simona pohádá s Lumírem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz