Ulice 5.1.2017 - 3159. díl - Tobiášovo vyznání Tereze

"Tohle je pořádný průšvih," vydechne Tereza Jordánová hned první týden nového roku. Místo aby bylo konečně lépe, žene se na ni daší malér, o kterém neměla dlouho ani potuchy. Navíc se týká školy a vztahů v ní, což je hodně ožehavé téma. Její student Tobiáš Sláma jí dá totiž otevřene najevo, jak ji vmnímá a jak by si to představoval dál... Jak Tereza zareaguje?

Nové nebo lyže z druhé ruky?

Matěj má hned po ránu dobré zprávy pro Davida. Podařilo se mu sehnat skvělé boty na lyže za třetinovou cenu. Alena se na to ale moc netváří, protože jsou z druhé ruky. David to na rozdíl od ní tak neřeší. Je rád, že bude mít skvělé vybavení na sjezdovky za rozumnou cenu…

Tereza oznámí Tobiášovi, že dnešní doučování se nekoná, protože v kabinetě by na to tentokrát neměli klid. Tobiáš okamžitě vymyslí náhradní řešení, jen aby o setkání s Terezou nepřišel. Terezu nakonec přesvědčí, ovšem ta už záhy pozná, že to s tímto studentem nebude jen tak… Co Terezu pořádně vykolejí? Dosáhne Alena i tentokrát svého? A jak to má Ota s Hedvikou?

Simonin boj o salon

Nešťastná Simona se snaží vymyslet všechno možné, jen aby se podařilo zachránit jejich salon. S Jitkou se dokonce vypraví i na radnici za Světlanou s prosbou o pomoc. Ovšem tohle setkání nabere nečekané obrátky. Simona neudrží emoce na uzdě a do Světlany se pustí tak, jak by to nikdo nečekal… Co to udělá s jejich přátelstvím? Na čem se nakonec Jitka a Simona dohodnou? A co se pokusí Rudolf rozmluvit Tondovi?

Těžké chvilky pro Bedřicha a Jindru

Ondra chce, aby Starej vercajk pořádně šlapal. To kromě jiného znamená i lepší promo na internetu. Ondru napadne, že by si mohli nechat udělat nové webovky, což ovšem znamená setkání kapely s Jindrou, aby vše probrali. A právě tomu by se Bedřich rád vyhnul… Co je podezřelé Matoušovi? A co pobaví Frantu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz