Ulice 6.1.2017 - 3160. díl - Ota a Hedvika

Nepolapitelného Otu Puklického polapila před pár měsíci Hedvika Gregorová, která s ním má svatou trpělivost. Ota s ní sice chodí, ovšem velmi mu vyhovuje vztah tak trochu na dálku. Zatímco on žije v Praze, ona se synem bydlí v Kostelci, takže Ota si i nadále žije svůj staromládenecký život. Jenže teď hrozí, že o svou svobodu přijde. Jeho matku totiž napadne, jak Otovi přistřihnout křídla... Co Otova matka navrhne Hedvice? A co na to řekne samotný Ota?

Přijde Otík o volnost?

V kabinetě je od rána docela dusno. Tereza řeší s Davidem Tobiáše, jenž ji svou povídkou dost rozhodil. Není ale sama, kdo se dostal do prekérní situace. Do smíchu není ani Otovi, kterého překvapí Hedvika a jeho matka jednou novinkou.

Hedvika si s Otovou matkou padla do noty, takže ty dvě nyní tvoří zdatný tandem. Navíc mají i stejný cíl - společné štěstí Hedviky a Oty. Právě Boženku Puklickou napadne, jak k němu mladým napomoci. Pro Otu je to ale něco naprosto nepředstavitelného, protože by tím přišel o svou svobodu… Co Puklická vymyslí? Jak dopadne dnešní setkání Terezy a Tobiáše? A čím Matěje namíchne Alena?

Bedřichova tajemství

Miloš je celý natěšený na dárek od Justine. Dokonce si kvůli tomu počká na Frantu hned ráno u školy, aby se dárek náhodou nedostal do nesprávných rukou. Frantovi to nedá a Miloše si i trochu vychutná. Netuší však, jak moc tím riskuje. Riskovat bude odpoledne i Bedřich, jenž se nečekaně ocitne mezi Ančou a Jindrou… Čeho se Bedřich obává? Jak dopadne setkání Anči, Jindry, Bedřicha a zbytku kapely? Co všechno se provalí?

Nabídka pro Vendulu

Lumírovi to nedá a přeci jen se poohlédne po lepším bydlení pro Vendulu. Jeden byt mu i padne do oka, ale chtělo by to menší úpravy včetně kompletního vymalování. Světlana je pro, ale konečné rozhodnutí je stejně na Vendule… Jak se Vendula rozhodne? A v čem bude vidět malou habaďúru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz