Ulice 12.1.2017 - 3164. díl - Tony a Coolna

Tony sice o místo v Coolně přišel, ovšem na Moničin podnik nezanevřel. Naopak do něj moc rád zajde. Jen si dává pozor, aby nenatrefil na Moniku, která ho na minutu vyrazila kvůli tomu, že podnik a všechny v něm nechal před měsícem ve štychu. Teď by se ale Monice šikovný provozní hodil, což je šance právě pro Tonyho. Od Máry se navíc dozví informaci, která ho opravdu zaujme, informaci, která by mu mohla změnit život. Co mu Mára poradí? A jak to má s Monikou a Coolnou samotný Mára?

Rozchod Eddieho a Adriany

Nešťastná Adriana nespala celou noc. Ráno oznámí Eddiemu, že je konec, protože ji vztah s ním ničí. Zároveň ho požádá, aby se co nejdříve odstěhoval. Šokovanému Eddiemu dojde trpělivost a pohádá se s ní…

Hádka s Eddiem přivede Adrianu opět do varu. Zatímco je Eddie v koupelně, Adriana začne urychleně balit jeho věci. Pak s ním vyrazí za velkého kraválu dveře, aniž by mu dala šanci vše ještě jednou v klidu probrat. Pro Eddieho to je poslední kapka… Co rozjetá Adriana vyvede dál? Čím šokuje a zároveň i namíchne Eddieho? Znamená to definitivní konec mezi nimi?

Rána pro Martina

Zítra je smutné výročí. Uplyne přesně jeden rok od Richardovy tragické smrti. Lucii, Rozinu i Viki to docela vezme, protože tahle rána ještě zdaleka není zahojená. Společně se chystají na Richarda zavzpomínat na hřbitově a pak i v Coolně. Pro Lucku i Rozinu to je hodně těžké, obě na Richarda často myslí. Náročný den čeká také Martina, kvůli kterému v dílně nestihnou jednu zakázku… Jak to chce Martin řešit? Proč se chytne s Jardou? A co ho nepříjemně zaskočí?

Další kapky pro Moniku

Mára přijde o něco dřív do práce, aby se s Monikou domluvil na dalších praktických věcech souvisejících s jejich rozchodem. Tu to hodně zasáhne, protože s koncem mezi nimi ještě není srovnaná. Mára se snaží o věcný přístup, což nešťastné Monice moc nepřidá… Co už Monika neustojí? Jak to má Mára s Radkou a jak s Olinkou? A čím nasadí brouka do hlavy Tonymu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz