Ulice 17.1.2017 - 3167. díl - Květa chce kadeřnictví

Květa Vavrušková opět ucítila příležitost, jak rozšířit své impérium v Ulici a ještě jako bonus to osolit hlavně Simoně Hložánkové, se kterou se už delší dobu navzájem moc nemusí. Květa má zájem o nebytové prostory, v nichž je kadeřnictví, ve kterém pracuje také Simona. Právě tyto prostory bude město odprodávat zájemcům, kteří za ně nabídnou nejvíc. Květa se dnes sejde s Ingrid Ševčenko, majitelkou salonu, aby se od ní dozvěděla vše, co pro své záměry potřebuje vědět. Prokoukne Ingrid její úmysly?

Martinv stav se neleppší

Martin se chystá na další kontrolu, od které si hodně slibuje. Potřebuje vědět, kdy se bude moci naplno vrátit do práce, protože mu je jasné, že se na něj nyní v dílně nemůžou spolehnout. Jeho samotného to štve. Pro úplné uzdravení dělá všechno možné, ale zjevně to je stále málo.

Z nemocnice přijde Martin bez nálady i konkrétních zpráv. Čeká ho další vyšetření, na jehož základě se teprve dozví nějakou konkrétnější prognózu. Jarda mu slíbí, že se domluví Matoušem, jestli by jim ještě pár dní nevypomohl, i když si uvědomuje, že by kvůli tomu mohl přijít o práci v druhé firmě… Co Martina pořádně vyděsí? Jak na tom skutečně je? A jak Rozina, která pomalu začíná balit?

Adriana hledá oporu

Namíchnutý Eddie naběhne hned ráno na Adrianu kvůli komentářům, které napsala na jeho profil na sociální síti. Znovu se dost drsně pohádají, dokonce padne i facka. Pro Eddieho je tohle definitivní tečka. Vzápětí to oznámí i překvapenému Vlastimilu Peškovi, kterého náhodou potká v domě… Čím děda raní Adrianu? Kdo je nyní Adrianě největší oporou? Kdo jí překvapivě hodně rozumí?

Květiny manipulace

Květa se sejde s Ingrid, aby z ní vytáhla co nejvíce informací o prostorách, v nichž provozuje svůj salon. Ingrid se opakovaně ujistí, že salon v Ulici zůstane. Květě nabídne za slušnou cenu i zařízení a také jí navrhne, aby si v salonu nechala stávající osazenstvo… Co na to Květa? Jak dopadne setkání Ingrid a Mastného? A proč se Vendula opět začne obávat reakce Nyklové?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz