Ulice 18.1.2017 - 3168. díl - Co bude s Martinem?

Martin Maléř, kterého koncem září nešťastnou náhodou postřelili, si myslel, že touhle dobou už bude mít zraněnou ruku v pořádku a bude moci naplno pracovat v truhlářské dílně. Jenže realita je jiná. Martin svou práci stále nezvládá, protože má pořád omezenou hybnost pravé ruky. Včera kvůli tomu málem došlo k velké tragédii, dnes z toho Martin a jeho nadřízení vyvodí důsledky. Jaké? Co bude dál s Martinem a jeho rodinou?

Skončí Martin v dílně?

Jarda a Bedřich řeší komplikovanou situaci v dílně. Definitivní rozhodnutí chtějí udělat až poté, co se od Martina dozvědí výsledky dalšího vyšetření. Všem je ale jasné, že tahle situace je dlouhodobě neudržitelná…

Jarda s Bedřichem zatím netuší, co se v dílně stalo včera. Bedřich proto požádá Martina, aby mu nařezal na odpoledne prkna. Martin mu to slíbí, aniž by přiznal, jak dopadla jeho poslední práce s pilou a k čemu málem došlo. Jenže tenhle malér dlouho neutají… Co se stane v dílně? Jak se k tomu postaví Jarda a jak Bedřich? A co Josef prozradí na Radku?

Nyklová na prášky

Lumír má obavy, co s mámou udělá zpráva, že o prostory, kde je nyní salon, má zájem Květa Vavrušková. Se Světlanou se dohodne, že to matce raději co nejdříve v klidu sami řeknou, aby to s ní neseklo, až se to dozví bůhvíjak od někoho jiného. Vilma Nyklová je ale i tak od rána na prášky. Tentokrát za to nemůže Květa, nýbrž Vendula… Co Vendula provede? A jak Nyklová přijme zprávu o Květině zájmu o salon? Čeho se hrozí?

Doučování s Tobiášem

Otovi začíná téct do bot. Celý zoufalý prosí Terezu a Davida, aby mu pomohli zpracovat matku a vymyslet co nejvíce důvodů, proč by se Hedvika neměla stěhovat do Prahy. Vzápětí Ota předvádí přímo nadlidské výkony, aby mámě její rozhodnutí pozvat Hedviku na konkurz do školy rozmluvil. Jenže ani to nestačí. Tereza má navíc starosti i s Tobiášem… Co Ota vymyslí dál? Jak dopadne dnešní Tobiášovo doučování? A jaký důvod k oslavě má Alena?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz