Ulice 20.1.2017 - 3170. díl - Tobiáš a Tereza

Nepolapitelného Otu Puklického lapila krásná Hedvika Gregorová. S pomocí Otovy matky teď jen utahuje smyčku, aby jí Ota neupláchl. Ten samozřejmě dělá všechno pro to, aby si zachoval svůj staromládenecký život, který mu nadmíru vyhovuje. Jenže o ten by přišel, kdyby se Hedvika přestěhovala i se synem z Kostelce do Prahy a začali společně žít v jednom bytě. Jak tomu zabránit? Otovy neskutečné manévry zaskočí i jeho kolegy Terezu Jordánovou a Davida Kučeru...

Setkání Veroniky a Ryby

Překvapený David ráno zjistí, že Tereza není doma. Dost se mu uleví, když ji najde v kabinetu. Rozhozená Tereza se mu až teď svěří, že po ní Tobiáš včera vystartoval a že to neustála. Navíc se obává, jak dnes zvládne vyučování v Tobiášově třídě.

David se snaží být Tereze oporou, ale jeho samotného zaráží, jaké obrátky to mezi Terezou a Tobiášem nabírá. Tereza chce s Tobiášem vše co nejdříve probrat, aby mezi nimi bylo jasno. Zároveň si vyčítá, že si ničeho nevšimla už dříve, že to nechala zajít tak daleko… Proč se Tereza pustí do Oty a večer i do Aleny? Jak dopadne její dnešní setkání s Tobiášem?

Simonino rozhodnutí

Simona přemýšlí, jak zabránit tomu, aby jejich salon koupila Květa. Nakonec se rozhodne, že do toho půjde sama. Okamžitě vyrazí do banky, aby zjistila, jaké jsou možnosti úvěrů, protože její výhra jí na koupi salonu rozhodně stačit nebude… Jak Simona v bankách pochodí? A co jí na rozhodnutí koupit salon řekne Rudolf?

Perné chvilky pro Jindru

Anča se od rána těší na koncert Bedřichovy kapely. Ve Františkových Lázních si to míní pořádně užít. Zato Ondra je docela otrávený, protože s nimi tentokrát nejede Jindra. Pro kapelu to znamená nečekané komplikace, jež bude muset řešit. Anča to ale tak černě nevidí… Co Anča navrhne Ondrovi? Jak Jindra ustojí dnešní setkání s Ančou? A co nebude ani trochu příjemné Bedřichovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz