Ulice 25.1.2017 - 3173. díl - Holky načapají Digi s Jirkou

Tohle se opravdu nepovede! Digi a Jirka Herman ráno zaspí, takže je čeká kruté probuzení. V posteli je totiž načapají Julie a Patricie, se kterými se Jirka pokouší sblížit. Už jen ustát tenhle trapas dá Digi i Jirkovi zabrat. Holky jim samozřejmě nic nedarují a navíc si tento zážitek rozhodně nenechají jen pro sebe. Kdo všechno se o něm dozví a jak zareaguje? Před kým by se měla mít Digi na pozoru?

Jirka Herman a Digi zažijí ráno pořádný šok. Bohužel zaspí, takže je spolu v posteli načapají Páťa a Julča. Holky to samozřejmě hned začnou řešit. Digi se to snaží nějak uhrát, ovšem tentokrát se jí to nepodaří…

Krušné ráno pokračuje i poté, co Jirka a Digi vstanou. Naštvané holky s nimi nekomunikují a do této napjaté atmosféry navíc přijde i nicnetušící Věrka. Té se ani trochu nelíbí, jak to Digi nyní vede. A už vůbec ne, že Jirka u ní zůstal přes noc… Komu holky hned vyslepičí, co se u nich doma nyní děje? A s kým Věrka uzavře nečekané spojenectví?

Adriana jde do sebe

Na Adrianu to po návratu domů zase všechno padne. Sama popíjí až do noci, k tomu má nahlas puštěnou muziku, takže sousedé nemohou spát. Protože to není poprvé, stížnosti se na ni jen hrnou. Děda by si to s ní rád vyřídil, ovšem Amálie mu to rozmluví a raději za ní zajde sama. Pokusí se jí promluvit do duše, protože moc dobře ví, jak se teď cítí… Co Amálie na sebe prozradí? Jak na tom Adriana doopravdy je? A s jakým pokušením za ní přijde Miki?

Márova zpověď

Monika donese Tonymu podepsané smlouvy na Coolnu. Ten jí okamžitě začne líčit, jaké změny ve svém podniku chystá. Na Coolně mu záleží, chce, aby jen vzkvétala, za což je Monika ráda. Vzápětí ji ale zaskočí zjištění, že Mára z Coolny neodchází, jak měl původně v úmyslu. Mára ji navíc raní drsnou zpovědí… S čím se Mára svěří Monice? A s jakou novinkou přijede za Márou jeho táta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz