Ulice 30.1.2017 - 3176. díl - Rozina odlétá do Ameriky

Jednou to přijít muselo, i když Maléřovi by byli nejraději, kdyby k tomu došlo až mnohem později. Jejich sedmnáctiletá dcera Rozina vylétá z hnízda, navíc hodně daleko. Dnes odlétá na zkušenou do New Yorku. Přitom to není tak dávno, co se obávala přestěhování do Prahy. Za tu dobu se z nejisté holky z moravské vesnice stala sebevědomá slečna, která si je vědoma své vlastní hodnoty. Jak zvládne loučení? A jak její blízcí? Rozininy poslední okamžiky před odletem budou hodně dojemné…

Veronika a Martin stráví takřka bezesnou noc. Veronika je tak nervózní z Rozinina odletu do Ameriky, že pomalu nezamhouří oka. Den D je najednou tu, Rozinu a její nejbližší čeká smutné loučení i nový začátek…

Rozina se sice tváří statečně, ale i na ní je znát, že jí před odletem není moc do smíchu. Do Ameriky se těší, ovšem rodina a kamarádi jí tam budou chybět. Najednou bude odkázána jen sama na sebe, své blízké už uvidí pouze přes internet… Jak Rozina zvládne loučení? Jak její rodina? A k čemu nakonec dospěje nezaměstnaný Martin?

Jindřina šokující novinka

Starej vercajk si dělá starost o Jindru, která o sobě stále nedává vědět. Dokonce ji ani nezajímá, jak dopadl páteční koncert, což je už na pováženou. Ondra se za ní proto rozjede do práce, aby zjistil, co s ní je, a taky jí dal pořádnou čočku kvůli tomu, že je nechala v pátek ve štychu. Jindra však zareaguje tak, že to Ondru ještě více vykolejí… Co se děje s Jindrou? Proč skončí na minutu v kapele? A čím šokuje Bedřicha?

Otův ďábelský plán

Ota je rozhodnut udělat všechno pro to, aby se Hedvika nepřestěhovala do Prahy. Dokonce začne sabotovat i konkurz ve škole. Logicky si totiž odvodí, že pokud ho Hedvika nevyhraje, žádný přesun z Kostelce se konat nebude. To už je ale moc silná káva i pro Terezu, které povolí nervy a od plic mu poví, co si o tom myslí… Jak to má nyní Tereza s Tobiášem? Jak spolu vycházejí? A jaký malér začíná hrozit Otovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz