Ulice 31.1.2017 - 3177. díl - Puklická nachytá Otu

Boženka Puklická je u svého syna už na ledacos zvyklá. Ota není žádný svatoušek a občas jí pořádně zabrnká na nervy. Ovšem tentokrát již jeho chování překročí veškeré meze. Přestože chodí s Hedvikou, kterou si Boženka oblíbila, klidně si vodí do kabinetu jiné slečny. A nebyla by to Boženka, aby to nechala jen tak… Při čem ho přistihne? Co má Ota s krásnou blondýnkou a jak se to týká právě Hedviky?

Jindra si chce dítě nechat

Bedřich si od včerejška připadá jako ve zlém snu. Ráno se snaží neslyšně vyplížit z bytu, aby se vyhnul Anče, ale ta se stejně probere. Bedřich se vymluví na práci, jenže Anča ho jen tak odejít nenechá...

Anča v tom Bedřicha nevědomky vykoupe hned po ránu, když se ho začne vyptávat na Jindru. Bedřich jí prozradí, že Jindra v kapele definitivně skončila. Pravý důvod však zamlčí. V práci pak přepadlý Bedřich oznámí to samé i Ondrovi a Matoušovi. Zatímco Ondra se v tom začne ihned pitvat, Matoušovi dojde, co za Jindřiným koncem v kapele zřejmě vězí… Jak to bude s Jindrou a Bedřichem dál? Nechá si Jindra Bedřichovo dítě?

Květa zasazuje další úder

Simona je ráno přešlá víc než obvykle. V kadeřnictví mají den otevřených dveří pro zájemce, kteří by chtěli prostory koupit, což jí jen připomene, že už brzy přijde o svou práci. Na náladě jí nepřidá ani představa dalšího setkání s Květou, jež si prohlídku prostor určitě nenechá ujít… Čím Květa šokuje Jitku a Simonu? Podaří se Simoně přesvědčit Rudolfa, aby přeci jen změnil názor na koupi salonu?

Hororová zásilka pro Terezu...

Poslíček přiveze pro Terezu balíček, který převezme Kalina. Tereza předpokládá, že to jsou objednané brožury, takže zásilce nevěnuje pozornost. Starost jí totiž začíná dělat opět Tobiáš, jenž se při hodině choval jinak než obvykle. Záhy Tereze i dojde, proč ta náhlá změna. To ale už bude mít co dělat sama se sebou, aby vše ustála… Co Terezu naprosto vykolejí? A při čem nachytá Puklická Otu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz