Ulice 2.2.2017 - 3179. díl - Mára v posteli s Olinkou i Radkou

Od rozchodu s Monikou je Mára jako vyměněný. Vrátil se do svých starých kolejí, kdy se v jeho posteli střídaly jeho kamarádky Olinka a Radka. A kdyby jen střídaly. Tony a později i Márův táta budou jen zírat, jak se Mára rozjel. Tony ho nachytá v posteli s oběma kráskami najednou. A Luboš? Ten začne synovi jen tiše závidět... Proč? A co chystá Věrka? Kdyby tohle Mára věděl, určitě by neměl klidné spaní...

Rudolf podpoří Simonu

Simona je po úterním střetu s Květou stále jako hromádka neštěstí. Za jiných okolností by byla za Rudolfův návrh trávit zimy v Indonésii ráda, ovšem při představě, co by ji čekalo po návratu domů, ho znovu odmítne….

Rudolf nakonec kapituluje. Simonu miluje, nechce, aby se trápila. A tak ji nakonec podpoří v jejím rozhodnutí zúčastnit se obálkové soutěže a pokusit se koupit salon. Moc však nevěří tomu, že by to opravdu vyšlo. Simoně to ale nevadí. Pro ni je důležitý pocit, že udělala všechno, co mohla, aby salon zachránila… V kom najde Simona nečekaného spojence? A u koho Květa tvrdě narazí?

Trable s rodiči

Tony se ráno nestačí divit, jak to Mára a holky v noci ještě rozjeli. Přestože to kámošovi přeje, je na něj zároveň pořádně naštvaný, protože Mára není schopný služby v Coolně. Samotný Mára má po probuzení co dělat, aby se dal do kupy. Jakmile se u něj ale objeví jeho rodiče, bude rázem po kocovině. Než aby čelil rodičovskému tandemu, Mára raději prchne do Coolny vystřídat za barem Tonyho… S čím se Márovi svěří táta? A co napadne akční Věrku?

Martinova přísná šéfová

Martin přizná Veronice, že má docela vítr z Radky, která je nyní jeho šéfovou v nemocnici. Žádnou protekci od ní nečeká, ale že by ho seřvala při první příležitosti jak malého kluka, to vážně nepředpokládá. Radka se s Martinem v nemocnici opravdu nepáře. Dokonce mu začne i vyhrožovat… Čím Martin namíchne Radku? A jak se má Rozina v Americe?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz