Ulice 8.2.2017 - 3183. díl - Adriana na scestí

S Adrianou Peškovou, která se před necelým měsícem rozešla s dlouholetým partnerem Eddiem Rambouskem, to jde z kopce. Ví, že návratem do starých kolejí svou situaci jen zhoršuje, ale nemůže si pomoct. Pokaždé, když má slabou chvilku, se stane něco, co ji neomylně svede na scestí a co si pak vyčítá. Tentokrát to ale zajde už hodně daleko. Na udání na ni vlítnout policajti v čele s dědou. A to, co uvidí, je pořádně šokuje… Co Adriana vyvede tentokrát? A jaké to bude mít následky?

Adriana je rozhodnutá začít znovu a lépe, jenže se jí to zase nečekaně vymkne z rukou. Stačí, aby požádala Mikiho o pomoc se zapojením nových reprobeden, a hned si zadělá na další průšvih. Miki si totiž její prosbu vyloží po svém…

Mikiho hodně překvapí, když ho Adriana ujistí, že opravdu potřebuje pomoct se zapojením nových repráků. Navrch mu Adriana ještě oznámí, že jí začne platit nájem jako kdokoliv jiný v domě… Proč na Adrianu a Mikiho vlítne policie v čele s dědou? Kdy se to těm dvěma vymkne z rukou?

Vendulina emotivní zpověď

Vendule se podaří nemožné, z čehož je Lumír nadšený. Lexík stráví poprvé ve svém životě celou noc sám v dětském pokoji a v naprostém klidu. Světlaně je to trochu podezřelé, protože si myslí, že Vendula Lexíka uplatila nějakými sladkostmi. Dost nelibě nese i Venduliny dobře míněné rady, jež si vezme až moc osobně… Co se Světlany dotkne? Čím Robert zaskočí Denisu? A co Lumírovi prozradí Vendula? Jak to má doopravdy s kluky?

Jirkovy odvážné plány

Digi se s Jirkou neviděla zase několik dní, protože Jirka odletěl služebně do Bruselu. O to více ji potěší jeho telefonát, ve kterém jí ohlásí návrat a hned si s ní domluví i rande. To ovšem není vše. Jirka se rozhodne, že učiní další pokus o navázání kontaktu s dvojčaty… Čím si chce Jirka holky získat? A co Digi navrhne Tony?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz