Ulice 10.2.2017 - 3185. díl - Tobiáš má problémy

Student Tobiáš Sláma dělá své profesorce Tereze Jordánové čím dál větší starosti. A nejen ji. Řeší ho už i jeho třídní učitel David Kučera, shodou okolností Terezin kamarád. Tobiášovo chování se výrazně změnilo. Při pohledu na jeho docházku každému pedagogovi dojde, že se s ním něco děje. Dnes Tobiáš navíc prozradí Tereze, že musel vyhledat lékařskou pomoc. Co se mu stalo? A jak na to Tereza zareaguje?

Davidovy narozeniny

David má dnes narozeniny, ale s žádnou oslavou nepočítá. Stále netuší, že Tereza a spol. mu ji tajně připravují na večer. Ví o tom jen, Alena, se kterou je Tereza domluvená, že po koncertu přivede Davida domů…

Alena má s oslavencem Davidem ale své plány. I přes předcházející domluvu s Terezou si zajde s Davidem posedět do Coolny, aby ho měla jen pro sebe. Kromě lístků na koncert pro něj má totiž ještě jeden dárek, od kterého si hodně slibuje… Co Alena vymyslela? Jak dopadne Davidova narozeninová oslava? Čím Terezu hodně zaskočí Tobiáš? A co nečekaně zjistí Hedvika?

Průšvih Páti a Julie kvůli Tonymu

Jirka ráno zaboduje u Digi i jejích dcer čerstvými croissanty ke snídani. Přestože se tváří, že je vše v naprostém pořádku, Digi si tím tak jistá není. Odpoledne jí navíc přidělají další starosti holky, na které praskne pořádný průšvih. A aby toho nebylo málo, vpálí jí Páťa do obličeje něco, co s ní dost zamává… Jaký průšvih holky mají? Co bude pro Digi poslední kapka? A proč si Jirka Herman došlápne na Tonyho?

Krize mezi Amálií a Vlastimilem

Evžen nemá nejmenší tušení, co se u Peškových teď děje. O to víc ho překvapí, když se do něj Vlastimil Pešek dost nevybíravě pustí kvůli garsonce po Oldovi. Až Adriana Evženovi vysvětlí, jak se věci mají a proč je děda naštvaný pomalu na celý svět… Jak to bude s Evženovým bydlením v domě Peškových? A proč se prohloubí krize mezi Amálií a Vlastimilem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz